Breaking News

Ben Affleck - Jennifer Garner: «Το διαζύγιο ήταν η μεγαλύτερη απογοήτευση της ζωής μου» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Ben Affleck και η ηθοποιός και παραγωγός Jennifer Garner υπέβαλαν επίσημα αίτηση διαζυγίου τον Απρίλιο του 2017. Το διαζύγιο ολοκληρώθηκε τελικά μέσα στο 2018. Οι δυο τους απέκτησαν τρία παιδιά, τη 14χρονη Violet, την 11χρονη Seraphina και τον 7χρονο Samuel.

Τον Μάρτιο του 2017 ο Ben Affleck είχε αποκαλύψει με ειλικρίνεια, μέσω Facebook, ότι ολοκλήρωσε τη θεραπεία του για εθισμό στο αλκoόλ σε ένα κέντρο αποτοξivωσης, έχοντας τη στήριξη της εν διαστάσει (από το 2015) συζύγου του.

Τον Αύγουστο του 2018 ο Ben Affleck είχε καταγραφεί να μεταφέρεται από την πρώην σύζυγό του, Jennifer Garner, σε κέντρο αποτοξίνωσης στο Malibu, καθώς ο ηθοποιός είχε «κυλήσει» ξανά, δίνοντας για ακόμη μία φορά μάχη με τον εθισμό του στο αλκoόλ. Τελικά, τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς, ολοκλήρωσε τη θεραπεία του και πήρε εξιτήριο...

Σύμφωνα με τη Daily Mail, την Τρίτη ο 47χρονος ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός παραχώρησε συνέντευξη στους New York Times, όπου άνοιξε την καρδιά του, αναφερόμενος στο διαζύγιό του, κάνοντας λόγο για «τη μεγαλύτερη στεναχώρια» της ζωής του, ενώ τόνισε ότι ο εθισμός του στο αλκοόλ ήταν η βασική αιτία χωρισμού.

Μεταξύ άλλων, είπε: «Αυτό για το οποίο μετανιώνω περισσότερο στη ζωή μου είναι αυτό το διαζύγιο... Έχω κάνει πολλά λάθη, για τα οποία μετανιώνω... Η ντροπή είναι πραγματικά τοξική. Δεν υπάρχει θετικό υποπροϊόν της ντροπής. Απλώς οδηγεί σε ένα τοξικό, αποτρόπαιο συναίσθημα χαμηλής αυτοεκτίμησης.... Αυτό που συνέβη ήταν ότι άρχισα να πίνω περισσότερο όταν ο γάμος μου άρχισε να καταρρέει. Το ποτό, βέβαια, μου δημιούργησε περισσότερα οικογενειακά προβλήματα».


Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην ταινία «The Way Back», η οποία θα κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο. Στην ταινία υποδύεται τον Jack Cunningham, ένα παιδί - φαινόμενο στο μπάσκετ, που παίρνει πλήρη υποτροφία για το πανεπιστήμιο, όταν ξαφνικά, για άγνωστους λόγους, αποσύρεται από τα πάντα, καταστρέφοντας το μέλλον του. Τον παίρνει η κάτω βόλτα, βιώνει μία ανυπολόγιστη απώλεια και «βυθίζεται» στο αλκοόλ, γεγονός που του κοστίζει το γάμο του και κάθε ελπίδα για μια καλύτερη ζωή. Περισσότερα για την ταινία ΕΔΩ...

Να σημειωθεί ότι ο Ben Affleck το 2017 είχε καταγραφεί με την Αμερικανίδα παραγωγό της τηλεόρασης Lindsay Shookus, ενώ το 2018 με το νεαρό μοντέλο Shauna Seχton.