Breaking News

Πήρε εξιτήριο από το κέντρο απεξάρτησης ο Ben Affleck (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον Αύγουστο ο Ben Affleck είχε καταγραφεί να μεταφέρεται από την πρώην σύζυγό του Jennifer Garner  σε κέντρο αποτοξίνωσης στο Malibu, καθώς ο ηθοποιός είχε "κυλήσει" ξανά, δίνοντας για ακόμη μία φορά μάχη με τον εθισμό του στο αλκoόλ.

Στις αρχές Οκτωβρίου ο 46χρονος Αμερικανός ηθοποιός ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε μήνυμά του στο Instagram: «Αυτή την εβδομάδα συμπλήρωσα την σαρανταήμερη παραμονή μου στο κέντρο θεραπείας για τον εθισμό μου στο αλκοόλ και παραμένω για νοσηλεία.... Το να αντιμετωπίσεις κάθε σου εξάρτηση είναι δύσκολος αγώνας. Για το λόγο αυτό δεν βγαίνεις ποτέ από τη θεραπεία. Είναι μία συνεχής δέσμευση. Παλεύω για τον εαυτό μου και την οικογένειά μου».

O Ben Affleck ολοκλήρωσε τελικά τη θεραπεία του και πήρε εξιτήριο. Μάλιστα, σύμφωνα με τη Daily Mail, οριστικοποιήθηκε και το διαζύγιό του από την Jennifer Garner, μετά από 12 χρόνια γάμου (2005 - 2017), όπως είχε αποκαλύψει το TMZ ότι θα συμβεί μετά την έξοδό του από το κέντρο θεραπείας...

Χθες, Παρασκευή, ο ηθοποιός πήγε να πάρει τα παιδιά του, που απέκτησε με την  Garner, από το σχολείο τους στο Brentwood του Λος Άντζελες. Το υλικό που ήρθε στη δημοσιότητα τον δείχνει να διασχίζει το δρόμο με τα τρία του παιδιά, τη 12χρονη Violet, την 9χρονη Seraphina και τον 6χρονο Samuel, ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο.

Πηγές που συνδέονται με το πρώην ζευγάρι είχαν πει τότε στο TMZ ότι ο Ben Affleck και η Jennifer Garner είχαν μπει σε μία χρονοβόρα και περίπλοκη διαδικασία για να μοιράσουν την περιουσία τους, καθώς δεν είχαν κάνει προγαμιαίο συμβόλαιο.

Όσον αφορά τα 3 παιδιά τους, οι δύο τους φέρεται να συμφώνησαν στην κοινή επιμέλεια, χωρίς να είναι σαφές ακόμη το ποσοστό κηδεμονίας του κάθε γονέα. Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι για το συγκεκριμένο θέμα έχουν βρει τον τρόπο να το διαχειριστούν, ανάλογα με τα τα ωράρια εργασίας τους, χωρίς να χρειαστεί να το καθορίσουν σε ένα "άκαμπτο" και χωρίς λειτουργικότητα πρόγραμμα.