Breaking News

Το μήνυμα του Ben Affleck από το κέντρο απεξάρτησης: «Παλεύω για τον εαυτό μου και την οικογένειά μου» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον Αύγουστο  η Jennifer Garner είχε καταγραφεί να μεταφέρει η ίδια τον πρώην σύζυγό της, Ben Affleck, σε κέντρο αποτοξίνωσης στο Malibu, καθώς ο ηθοποιός είχε "κυλήσει" ξανά, δίνοντας για ακόμη μία φορά μάχη με τον εθισμό του στο αλκoόλ.

Την Πέμπτη ο 46χρονος ηθοποιός δημοσίευσε μια εικόνα στο προφίλ του, στο Instagram, στην οποία ανέφερε:

«Αυτή την εβδομάδα συμπλήρωσα την σαρανταήμερη παραμονή μου στο κέντρο θεραπείας για τον εθισμό μου στο αλκοόλ και παραμένω για νοσηλεία.

Η στήριξη που έλαβα από την οικογένειά μου, τους συναδέλφους και τους fans σημαίνει πολλά περισσότερα από ό,τι μπορώ να περιγράψω. Μου έδωσε τη δύναμη και τη στήριξη για να μιλήσω με άλλους για την ασθένειά μου.

Το να αντιμετωπίσεις κάθε σου εξάρτηση είναι δύσκολος αγώνας. Για το λόγο αυτό δεν βγαίνεις ποτέ από τη θεραπεία. Είναι μία συνεχής δέσμευση. Παλεύω για τον εαυτό μου και την οικογένειά μου. 

Πολλοί με προσέγγισαν μέσω social media και μου μίλησαν για την εμπειρία τους με τις εξαρτήσεις. Σε αυτά τα άτομα θέλω να πω ευχαριστώ. Η δύναμή σας με εμπνέει και με στηρίζει με τρόπους, που δεν πίστευα ότι ήταν δυνατό να συμβούν. Με βοηθά να ξέρω πως δεν είμαι μόνος.

Όπως θύμισα στον εαυτό μου, όταν έχεις πρόβλημα να παίρνεις βοήθεια, είναι σημάδι δύναμης και όχι αδυναμίας ή αποτυχίας».