Breaking News

Ελένη Καρακάση: Οι «Άγριες Μέλισσες» και η περίοδος που έφτασε στα όριά της (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε στο πλατό του «The 2Night Show» την Ελένη Καρακάση, η οποία μίλησε για το ρόλο της στις «Άγριες Μέλισσες», καθώς και για τις εξελίξεις που θα συμβούν στο Διαφάνι.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σε άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής, ενώ αποκάλυψε για τις διατροφικές διαταραχές, που αντιμετώπισε στο παρελθόν και την έφτασαν στα όριά της:

«Όταν τελείωσα το σχολείο ήμουν 100 κιλά. Όλη μου τη ζωή ήμουν ένα παχύσαρκο παιδί.  Κάποια στιγμή πήρα την απόφαση να αρχίσω δίαιτα, όταν εκμυστηρεύτηκα στην Κάρμεν Ρουγγέρη, που ήμουν στη θεατρική της ομάδα, ότι "Δεν είναι αυτός ο χώρος μου, δεν είναι για μένα και το νιώθω". Αποφασίζω να πάω στη μουσική και κυρίως στο κλασικό τραγούδι... Και μου λέει η Κάρμεν τη μαγική κουβέντα "Άμα χάσεις μερικά κιλά θα σου είναι πολύ πιο εύκολο να βρίσκεις δουλειά και να παίζεις ρόλους".

Κάποια στιγμή ξεκίνησα μια μεγάλη δίαιτα, αλλά έχασα τον έλεγχο. Άρχισε να μου αρέσει που έβλεπα ότι χάνω κιλά κι εκεί πραγματικά έχασα τον έλεγχο. Είχα γίνει πετσί και κόκκαλο, είχα φτάσει 49 κιλά.

Όχι, δεν έφτασα σε ανορεξία γιατί δεν μου κόπηκε ποτέ η όρεξη, ηθελημένα δεν έτρωγα. Μετά πέρασα μια μεγάλη κρίση με τις ορμόνες μου, δεν είχα περίοδο και έπεφταν τα μαλλιά μου...».

Στο τέλος, με τη συνοδεία της μπάντας, η Ελένη Καρακάση μάγεψε με τη μοναδική της φωνή.