Breaking News

GNTM - Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Ανήκω στο δυναμικό του Star...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Ανήκω στο δυναμικό του Star και όσο ανήκω στο Star δεν κάνω καμία συζήτηση με άλλο κανάλι» ξεκαθάρισε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους, ενώ είπε για το GNTM:

«Έχει μιλήσει η Βίκυ (Καγιά) για το GNTM, η οποία ουσιαστικά είναι η leader της ομάδας μας. Έχει πει ότι συνεχίζουμε κανονικά, είμαστε μια δυναμική ομάδα και είμαστε όλοι στο ίδιο πνεύμα. 

Υπάρχει πολλή αγάπη και σύνδεση μεταξύ μας, νομίζω φάνηκε και στον δεύτερο κύκλο. Περιμένουμε από το κανάλι και την παραγωγή να ετοιμάσουν το πρότζεκτ και αν όλα πάνε κατ' ευχήν, ξεκινάμε...

Η Έλενα (Χριστοπούλου), γνωρίζουν όλοι, είναι οικογένεια μου, όχι απλά μάνατζερ μου. Θέλει το καλύτερο για μένα, με αγαπάει πάρα πολύ και με στηρίζει. Αν χρειαστεί να κάνει πίσω σε κάποια δουλειά, όπως έχει συμβεί στο παρελθόν, το κάνει με μεγάλη χαρά και πολύ αγάπη».

Υπενθυμίζεται ότι η Βίκυ Καγιά είχε δηλώσει πριν λίγες ημέρες: «Θα αστειεύεστε που δεν ήθελα στην κριτική επιτροπή την Ηλιάνα Παπαγεωργίου! Το διάβασα και δεν το πήρα στα σοβαρά... Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την Ηλιάνα, ίσα ίσα που φέτος συνεργαστήκαμε όλοι πολύ αρμονικά... Δεν μπορούμε να δούμε ξανά την Έλενα Χριστοπούλου στο GNTM γιατί έχει πάει σε άλλη εκπομπή...».

Δείτε το βίντεο από το Πρωινό.