Breaking News

Καπουτζίδης: Η νέα εκπομπή στο Mega και η συνεργασία στον τομέα της μυθοπλασίας (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
To Mega επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες και στην πρεμιέρα της ενημερωτικής εκπομπής «Mega Magazino» καλεσμένος ήταν ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ο σεναριογράφος, ηθοποιός και παρουσιαστής, που έχει γράψει αρκετά σίριαλ για το Mega, μίλησε για τη συνεργασία του που ξεκίνησε με το κανάλι στον τομέα της μυθοπλασίας. Συγκεκριμένα αποκάλυψε:

«Είμαι κι εγώ στην ομάδα του Mega, που φτιάχνει αυτή τη στιγμή τη μυθοπλασία, μαζί με την Ιζαμπέλα Σασλόγλου, τον Πέτρο Μπούτο και τους υπόλοιπους. Προσπαθούμε να φτιάξουμε μια ωραία μυθοπλασία, η οποία θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο. Είναι μια δύσκολη και υπεύθυνη θέση, αλλά και πολύ ευχάριστη και νιώθω ότι θα κάνω ουσιαστικά καλή δουλειά...

Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να δούμε τα σενάρια που έχουν έρθει και να επιλέξουμε αυτά που θεωρούμε τα πιο ταιριαστά με το προφίλ του Mega. Εγώ είχα ξεγράψει το ενδεχόμενο να γράψω για την τηλεόραση, αλλά τώρα το σκέφτομαι πολύ σοβαρά».

Επίσης, αποκάλυψε για τη νέα του εκπομπή «Team Hellas», που θα βγει το επόμενο διάστημα στον τηλεοπτικό αέρα του Mega: «Θα δούμε στις οθόνες του Mega μία εκπομπή, που θα παρουσιάζει όλους τους Έλληνες αθλητές, που θα ταξιδέψουν στο Τόκιο για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020. Έχουμε ξεκινήσει ήδη γυρίσματα...».

Ακόμη, ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε για τις σειρές «Στο Παρά 5» και «Σαββατογεννημένες», ενώ για την «Εθνική Ελλάδος», που δεν ολοκληρώθηκε, τόνισε: «Όχι, δεν μου έμεινε απωθημένο γιατί νιώθω ότι αυτό που ήταν να κάνει αυτή η σειρά το έκανε. Άφησε ανεξίτηλα τα σημάδια της πάνω μου και με έκανε άλλο άνθρωπο, πιο δυνατό, αποφασιστικό και θαρραλέο».

Όταν ρωτήθηκε ποιο είναι το αγαπημένο του σίριαλ, απάντησε: «Είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω. Αν και δεν μου έμενε απωθημένο, αλλά επειδή το ευχαριστήθηκα λιγότερο και δεν το χόρτασα, θα διάλεγα την "Εθνική Ελλάδος"».

Δείτε το βίντεο.