Breaking News

Λίνα Σακκά: «Στην πρώτη οντισιόν έτρεμα, ίδρωνα και ήρθε ο Νίκος Κούρκουλος...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Λίνα Σακκά πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Το τέλειο έγκλημα» - του συγγραφέα Frederick Knott, σε σκηνοθεσία από τη Φρόσω Λύτρα - στο θέατρο Κιβωτός. Μαζί της συμπρωταγωνιστούν οι Διαμαντής Καραναστάσης, Δημήτρης Γεωργαλάς, Δημήτρης Δεγαϊτης και Νίκος Ιωαννίδης, ενώ χορεύει η Αναστασία Κελέση.

Η Λίνα Σακκά μίλησε στην κάμερα του «Έλα, Χαμογέλα» για την παράσταση και τον χωρισμό των γονιών της όταν η ίδια ήταν 7 ετών, ενώ αποκάλυψε για την εμπειρία που είχε με τον αείμνηστο Νίκο Κούρκουλο στην πρώτη της οντισιόν.

«Στην πρώτη οντισιόν στο Εθνικό Θέατρο ήμουν σε απελπιστική κατάσταση. Έτρεμα, ίδρωνα, νόμιζα θα "κοπούν" τα γόνατά μου και τότε ήρθε ο Νίκος Κούρκουλος. Κοιταχτήκαμε και ήρθε προς τα μένα και είπα "Δεν το πιστεύω!"...

Με αγκάλιασε και μου είπε "Μη στεναχωριέσαι, θα πάνε όλα καλά. Να έχεις δύναμη κopiτσι μου. Και να σου πω και κάτι; Κι εγώ στην ηλικία σου έτσι ακριβώς ήμουν, ίδρωνα και έτρεμα". 

Και μου δίνει κι ένα φιλί... Εντάξει, τι να πω, το κρατάω σαν φυλαχτό μέσα μου...».

Η γοητευτική ηθοποιός έγινε μαμά τον Ιανουάριο του 2012. Είχε χωρίσει με τον τότε σύντροφό της, Μάρκο Καραμάνη, πριν ακόμη γεννηθεί ο γιος τους, ωστόσο οι σχέσεις τους παραμένουν πολύ καλές.

«Ήμουν 35 χρονών όταν έκανα τον Μάριο. Ήταν δύσκολο να τον μεγαλώσω μόνη μου, αλλά είχα κάνει 10 χρόνια ψυχανάλυση και κατάλαβα ότι το παιδί μου θα μεγάλωνε καλύτερα με τον ένα γονιό και θα είχα καλύτερη σχέση με τον πατέρα του αν δεν είμαστε κάτω από την ίδια στέγη» εξομολογήθηκε η Λίνα Σακκά.