Breaking News

Β. Χαραλαμπόπουλος: «Με πέταξε αυτοκίνητο 6 μέτρα και είχα μόνο μία πληγή στο σχήμα του Σταυρού» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος κάθισε στον καναπέ του Dot, όπου αποκάλυψε για ένα τροχαίο ατύχημα που είχε πεζός στις αρχές του 2016:

«Τον Ιανουάριο του 2016, βγαίνοντας από ένα εστιατόριο και ενώ περπατούσαμε στο δρόμο, έρχεται ένα αυτοκίνητο, δεν πρόλαβα να κάνω στην άκρη και με πέταξε 5-6 μέτρα πάνω στις γραμμές του τρένου. Για έναν μαγικό και υπέροχο λόγο δεν έπαθα τίποτα. Φοβερό... Θα σας σοκάρω, αλλά το μόνο που είχα πάνω μου ήταν μια πληγή στο γόνατό μου, που είχε το σχήμα του Σταυρού. Έβγαλα και φωτογραφία για να μη δεν με πιστεύουν. Και δίπλα, στο δρόμο, ήταν η εκκλησία του Αγίου Βασιλείου. Πιστεύω σε κάτι πάρα πολύ όμορφο που υπάρχει και μας προστατεύει. Κάποιοι άγγελοι, που χαίρονται με μας και λυπούνται όταν στεναχωριόμαστε».

Ο αγαπημένος ηθοποιός περιέγραψε τον παραμυθένιο γάμο του στη Βενετία, τονίζοντας, μεταξύ άλλων: «Είναι έξι χρόνια που παντρεύτηκα. Ήταν μία πολύ ωραία στιγμή, το οργάνωνα έναν χρόνο. Ο γάμος μου ήταν ένα τετραήμερο ταξίδι στη Βενετία. Ακούγεται πολύ ρομαντικό και βαρύγδουπο, αλλά το να καλέσεις 350 χιλιάδες κόσμο, που δεν ξέρεις, σε μια ταβέρνα, είναι πολύ πιο οικονομικό. Κάλεσα λίγους και καλούς, 25 άτομα. Ο γάμος έγινε σε ελληνική ορθόδοξη εκκλησία. Είναι ο Αϊ-Γιώργης εκεί».

Και πρόσθεσε, με χιούμορ: «Η γυναίκα μου είναι βαθιά Ηπειρώτισσα και ήθελε παραδοσιακό γάμο. Προκειμένου να γλιτώσω το τριήμερο γλέντι με το κλαρίνο, επέλεξα τη Βενετία. Οι γονδολιέρηδες, που περνούσαν από το παράθυρό μας, άκουγαν τα ηπειρώτικα τραγούδια που έβαζε η γυναίκα μου».

Εξηγώντας γιατί αποφάσισε φέτος να απέχει από το θέατρο και την τηλεόραση, δήλωσε: «Συνειδητοποίησα ότι ο χρόνος τρέχει πολύ γρήγορα. Αποφάσισα φέτος να μη δουλέψω, μετά από αρκετά χρόνια, για να δω τα πράγματα με διαφορετικό μάτι, να βγω λίγο απ' έξω. Είχα μία καλή αφορμή για μία ταινία, που είχα γράψει ένα σενάριο και θα τη σκηνοθετήσω. Οπότε χρειαζόμουν πολύ χρόνο για προετοιμασία. Έτσι κι αλλιώς του χρόνου θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα, αλλά θέλει τρομερή αφοσίωση καθώς είναι δύσκολο πρότζεκτ. Επειδή είναι και το πρώτο μου εγχείρημα στον κινηματογράφο ως σκηνοθέτης, θέλω να τα καταφέρω. Δουλεύω, αλλά έχω και ελεύθερο χρόνο. Συνειδητοποίησα ότι ο χρόνος σταμάτησε, δηλαδή αυτό που ήθελα. Κάνω πράγματα που μ' αρέσουν».

«Έβλεπα τα "Εγκλήματα" και έλεγα στα αδέρφια μου "Σε μια τέτοια σειρά θέλω να παίξω". Έπαιξα λίγο στην πρώτη σεζόν και μετά μου πρότειναν να συνεχίσω» είπε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.