Breaking News

Μ. Παπαγιάννης: Η εξομολόγηση για τη δολοφονία στο καφέ του και η απόσυρσή του από την υποκριτική (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τα «Μεσάνυχτα» της Δευτέρας η Ελεονώρα Μελέτη φιλοξένησε το Mάνο Παπαγιάννη, ο οποίος συγκλόνισε όταν αναφέρθηκε στη δολοφονία του θαμώνα, που σημειώθηκε το περασμένο καλοκαίρι στο καφέ-μπαρ, που διατηρεί στο Περιστέρι με τη σύζυγό του, Αγγελική Δαλιάνη.

Επίσης, - όπως θα δείτε στο 2ο βίντεο - εξήγησε τους λόγους για τους οποίος αποσύρεται από την υποκριτική. Συγκεκριμένα είπε, μεταξύ άλλων:

«Νιώθω πολύ χαρούμενος που πλέον δεν ανήκω στο χώρο αυτό... Κατάλαβα πολλά πράγματα που αφορούν το χώρο του ηθοποιού στην Ελλάδα.

Νιώθω - μπορεί να κάνω και λάθος, υπάρχουν και εξαιρέσεις -, χωρίς να θέλω να απογοητεύσω τα παιδιά που θέλουν να γίνουν ηθοποιοί, ότι αν δεν έχεις οικονομικό background, δεν πρέπει να κάνεις αυτή τη δουλειά, γιατί θα φτάσεις μέχρι ένα ορισμένο σημείο. Το σημείο που έφτασα εγώ. Σταμάτησα θιασάρχης. Σταμάτησα χαρούμενος και γεμάτος. Αλλά σταμάτησα για να μην ευτελιστώ καλλιτεχνικά...

Πήρα αυτήν την απόφαση μιλώντας και εκ του ασφαλούς. Δηλαδή, έλυσα το θέμα το οικονομικό - δεν θα πεινάσει η οικογένειά μου, που είναι ο εφιάλτης μου - ανοίγοντας κάποια μαγαζιά».

Δείτε τα βίντεο.