Breaking News

MasterChef 4: Επεισόδιο 14 (21-2-2020) - Αποχώρησε ο Κωνσταντίνος Γατόπουλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου η ημέρα ψηφοφορίας έφερε στην επιφάνεια τις αληθινές προθέσεις εκείνων, που κλήθηκαν να ψηφίσουν. Στο φετινό διαγωνισμό οι προθέσεις, οι συμπάθειες και οι τάσεις όλων, είναι πιο ξεκάθαρες από ποτέ.

Στο προηγούμενο επεισόδιο η κόκκινη ομάδα έχασε την ασυλία και ο Γιώργος Λασκαρίδης αναδείχθηκε πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Μετά από ψηφοφορία, τέθηκαν, επίσης, υποψήφιοι προς αποχώρηση ο Κωνσταντίνος Γατόπουλος, που ήταν τραυματισμένος στο δάχτυλο και η Φωτεινή Ζοσιμίδου, η οποία μπήκε στο MasterChef μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Σεμίνας Κατσίβα.

Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας εκδηλώθηκαν διαφορετικά συναισθήματα. Οι αντιδράσεις από τον εξώστη ήταν αρκετά έντονες, με την κάτοχο της κάρτας Ασυλίας, Κατερίνα Λένη, να δηλώνει ξεκάθαρα ότι θέλει να σωθεί η Φωτεινή και Κωνσταντίνος. Ωστόσο δεν χρησιμοποίησε την κάρτα για να σώσει έναν από τους δύο, αν και έδειξε να επιθυμεί την παραμονή της Φωτεινής. Μάλιστα έκανε λόγο για ανέντιμη ψηφοφορία.

Το πιάτο αντιγραφής ήταν ενός από τους καλύτερους Pastry Chef στην Ελλάδα, του Ευγένιου Βαρδακαστάνη.

Στη συνέχεια ο Γιώργος, ο Κωνσταντίνος και η Φωτεινή έδωσαν μαγειρική μάχη στην κουζίνα. Ο Κωνσταντίνος Γατόπουλος συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία από τους κριτές και αποχώρησε από το σπίτι του MasterChef. Στο ριάλιτι μαγειρικής του Star συνεχίζουν πλέον 21 παίκτες.

Δείτε την αποχώρηση. Ολόκληρο το επεισόδιο 14 στο 2ο βίντεο.