Breaking News

MasterChef 4 - Τα «καρφιά» του Ηλία στον Σταύρο: «Έφερε σε δύσκολη θέση τους συμπαίκτες του» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Ηλίας Ηλιόπουλος αποχώρησε από το σπίτι του MasterChef στο επεισόδιο της Τρίτης και σήμερα, Τετάρτη, φιλοξενήθηκε στη «Φωλιά των Κου Κου», όπου μίλησε για την εμπειρία του στον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής.

Μεταξύ άλλων, είπε χαρακτηριστικά για τον Σταύρο και την τακτική που ακολούθησε κατά την επιλογή των πιάτων στο Τεστ Δημιουργικότητας:

«Δε μου αρέσει να ασχολούμαι με θέματα που δεν θεωρώ ότι αξίζουν, αλλά για να το κλείσουμε... Θεώρησα άκομψο τον τρόπο του απέναντι στους συμπαίκτες του. Δεν με απασχολεί το στρατηγικό κομμάτι, καθώς είναι ένας διαγωνισμός και μπορεί να δώσει όπου θέλει τα κουτιά. Ό,τι θέλει κάνει, κανένα πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι έφερε σε δύσκολη θέση τους συμπαίκτες του.

Όλοι μαζί βιώνουμε το ίδιο πράγμα. πρέπει να στηρίξεις του συμπαίκτες σου. Δε με γουστάρεις; Μια χαρά... έλα πιάσε με στο σπίτι και πες μου, αντρίκια και ωραία, πως δε με γουστάρεις... Χρειάζεται να πει εκεί το οτιδήποτε; Ας το πει μετά, στο σπίτι...».

Υπενθυμίζεται ότι Σταύρος Γεωργίου ήταν ο νικητής του Mystery Box και κέρδισε ένα μοναδικό πλεονέκτημα. Δεν μαγείρεψε στο Τεστ Δημιουργικότητας κι έτσι δεν κινδύνεψε να βρεθεί υποψήφιος προς αποχώρηση. Επίσης, χώρισε τους υπόλοιπους παίκτες σε τρεις ομάδες και τους μοίρασε τις εκδοχές της συνταγής. 

Δείτε το βίντεο.