Breaking News

Ο «Τροχός της Τύχης» χάρισε το δεύτερο αυτοκίνητο της σεζόν (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Star, αν και το 2020 είναι δίσεκτο έτος, αυτό μάλλον δεν επηρέασε καθόλου τον τυχερό παίκτη του «Τροχού της Τύχης», τον Νίκο, ο οποίος στο χθεσινό επεισόδιο της Τρίτης 18 Φεβρουαρίου κέρδισε το μεγάλο δώρο του παιχνιδιού, ένα ΝΙSSAN JUKE! Είναι το 2ο αυτοκίνητο, που χαρίζει ο «Τροχός της Τύχης» για την τηλεοπτική σεζόν και το πρώτο για το 2020!

Ο Νίκος κατάφερε να κάνει την ανατροπή στον 7ο και τελευταίο γύρο, αφού μέχρι τότε, ο συμπαίκτης του, Παναγιώτης, είχε το προβάδισμα, ενώ η συμπαίκτρια τους Ελεντίνα προσπαθούσε να «αλλάξει το γούρι», χορεύοντας οριεντάλ!

Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό και αφού ο Νίκος πέτυχε το νούμερο 7, αποκάλυψε στον Πέτρο Πολυχρονίδη ότι αυτός είναι ο αγαπημένος του αριθμός. Στη συνέχεια, κατάφερε να λύσει το γρίφο «Σπουδαίος- Σημαντικός» στην κατηγορία «Συνώνυμα» και τραγουδώντας παρέα με τον Πέτρο «απ’ το βορρά μέχρι το νότο», άνοιξαν το καρτελάκι και αποκάλυψαν το μεγάλο έπαθλο, ένα αυτοκίνητο ΝΙSSAN JUKE!


Σύμφωνα με την  ανακοίνωση, ο 35χρονος Νίκος κατάγεται και ζει στην παραλία Οφρυνίου στην Καβάλα. Είναι παντρεμένος και ευτυχισμένος πατέρας της 5χρονης Εβίτας. Είναι γεωργός και καλλιεργεί ελιές από πολύ μικρός. Ο «Τροχός της Τύχης» είναι το αγαπημένο του τηλεοπτικό παιχνίδι και δήλωσε συμμετοχή τον Οκτώβρη του 2019. Στο πλατό του Τροχού, ο Νίκος ήρθε μαζί με τους κουμπάρους του γιατί το δικό του αυτοκίνητο είναι παλιό και δεν θα μπορούσαν να κάνουν ένα τόσο μεγάλο ταξίδι. 

Η ανακοίνωση του Πέτρου Πολυχρονίδη ότι είναι ο νικητής του αυτοκινήτου, τον γέμισε μεγάλη χαρά γιατί είναι η πρώτη φορά στη ζωή του, που θα έχει ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο! Πέρα από το μεγάλο έπαθλο, ο Νίκος συγκέντρωσε επιπλέον 1.890 ευρώ μετρητά.