Breaking News

Shannen Doherty: Ανακοίνωσε ότι ο καρκίνος επέστρεψε πριν την απώλεια του Luke Perry (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
To 2017 η Shannen Doherty, η τηλεοπτική Brenda του «Beverly Hills 90210», είχε χαροποιήσει τους διαδικτυακούς της φίλους, σχετικά με τη μάχη της ενάντια στον καρκίνο...

Δύο χρόνια πριν, το καλοκαίρι του 2015, η πασίγνωστη ηθοποιός είχε παραδεχτεί  ότι έκανε θεραπεία, καθώς διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος.

Ο καρκίνος επέστρεψε λίγο καιρό πριν την περίοδο που έφυγε από τη ζωή ο Luke Perry, τον Μάρτιο του 2019... Η ηθοποιός το κράτησε κρυφό, ενώ στη συνέχεια συμμετείχε και στα γυρίσματα του reboot της σειράς, που έκανε πρεμιέρα στις 7 Αυγούστου 2019...

Η Shannen Doherty παραχώρησε συνέντευξη στο «Good Morning America» του ABC News, όπου αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο του μαστού σε στάδιο 4.

Όπως είπε, έμαθε ότι ο καρκίνος επανήλθε επιθετικά στις αρχές του 2019.  Η ηθοποιός τόνισε ότι το αποκαλύπτει τώρα, πριν δημοσιευθεί στα δικαστικά έγγραφα, που αποτελούν μέρος της συνεχιζόμενης δίκης της εναντίον της ασφαλιστικής εταιρείας της, σχετικά με τις ζημιές στο σπίτι της από μια πυρκαγιά το 2018.

Αναφερόμενη στην απώλεια του Luke Perry, δήλωσε: «Γιατί δεν ήμουν εγώ; Ήταν τόσο περίεργο για μένα, είχα διαγνωστεί με καρκίνο και έπειτα πέθανε πρώτος κάποιος που ήταν φαινομενικά υγιής. Ήταν πραγματικά συγκλονιστικό και το ελάχιστο που μπορούσα να κάνω για να τον τιμήσω ήταν να συμμετέχω στη σειρά. Δεν έχω κάνει ακόμα αρκετά κατά τη γνώμη μου...».

Μεταξύ άλλων, η Shannen Doherty σημείωσε ότι με τη συμμετοχή της στη σειρά ήθελε, επιπλέον, να αποδείξει ότι οι άνθρωποι που έχουν διαγνωσθεί με καρκίνο σε στάδιο 4 «έχουν ακόμη να ζήσουν κάποια πράγματα».

Η ηθοποιός δήλωσε φοβισμένη με την κατάσταση, ενώ είπε ότι ανησύχησε περισσότερο για το πώς θα το πει στη μητέρα της, όπως και στον σύζυγό της, Kurt Iswarienko.

«Η μαμά μου είναι ένας θαρραλέος άνθρωπος. Έτσι είναι και ο σύζυγός μου, αλλά ανησυχώ γι' αυτόν» πρόσθεσε η Shannen Doherty.