Breaking News

«Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ»: Αφιέρωμα στο ρεμπέτικο με τη Μαριώ (Επεισόδιο 1-2-2020)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ του Σαββάτου 1 Φεβρουαρίου η εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ», με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο, παρουσίασε ένα μεγάλο αφιέρωμα στο ρεμπέτικο με τη Μαριώ.

Η Μαριώ, μια γνήσια ρεμπέτισσα, με μεγάλη πορεία, ερμήνευσε αγαπημένα τραγούδια, με στίχο βγαλμένο από την ψυχή του Μάρκου Βαμβακάρη, του Στράτου Παγιουμτζή, του Γιάννη Παπαϊωάννου και άλλων σπουδαίων καλλιτεχνών. «Ρεμπέτικο είναι η καλή καρδιά», υποστηρίζει η ίδια, έχοντας ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη και φτάσει τη μουσική της σε Ευρώπη, Ρωσία, Αμερική.

Οι σπουδαίοι Δημήτρης Λίβανος, Μπάμπης Τσέρτος και Ζαχαρίας Καρούνης, μαζί με τη Χριστιάνα Γαλιάτσου, τη Ντένια Κουρούση, τον Άγγελο Ανδριανό και τη Βιβή Βουτσελά, παρουσίασαν μία μοναδική βραδιά, στην οποία το ρεμπέτικο και το σμυρναίικο τραγούδι είχαν την τιμητική τους.

Την παρέα της εκπομπής της ΕΡΤ1 συμπλήρωσαν οι ηθοποιοί Άννα Αδριανού, Αγγελική Νοέα, Γιάννης Διακάκης, Άλκης Μπακογιάννης, Ανδρομάχη Μαρκοπούλου, Δανάη Ντέμου, Νίκη Σκιαδαρέση, Τζένη Κάρνου, Ρέα Τουτουντζή και Άντζελα Ευρυπίδη και οι δημοσιογράφοι Δημήτρης Νικολούδης και Στεφανία Τσολάκη.

Στη διαμόρφωση του μουσικού προγράμματος συνέβαλαν οι σπουδαίοι μουσικοί, Δημήτρης Λίβανος και Παναγιώτης Παπαγεωργίου.