Breaking News

Μαρία Κορινθίου: «Η επιλόχειος κατάθλιψη είναι μία σκοτεινή περίοδος για τη γυναίκα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Μαρία Κορινθίου περιέγραψε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου πώς αντέδρασε όταν έμαθε ότι είναι έγκυος και πώς εξελίσσεται η σχέση της με την κόρη της Ισμήνη, η οποία ήρθε στη ζωή στις 18 Νοεμβρίου 2008. Για τη δύσκολη περίοδο μετά τη γέννηση της Ισμήνης τόνισε, μεταξύ άλλων:

«Η επιλόχειος κατάθλιψη είναι μία πολύ σκοτεινή περίοδος για τη γυναίκα. Την "κουβαλάω" ακόμα. Όταν μιλάω γι' αυτό σκοτεινιάζω... Υπάρχουν στάδια και στάδια... Δεν μπορείς να το εξηγήσεις...

Το μόνο που μπορείς να πεις είναι "μια μαυρίλα". Ενώ θα πρέπει να είσαι πολύ χαρούμενη κι ευτυχισμένη, δεν είσαι... Εγώ προσωπικά ήμουν ένα αγρίμι. Θυμάμαι "χτυπιόμουν" στον καναπέ. Ήμουν ένας άλλος άνθρωπος, ενώ σε γενικές γραμμές είμαι ήρεμη. Ήμουν δυστυχισμένη, ενώ δεν θα 'πρεπε.

Θα πρέπει να καταλάβουν οι γυναίκες, που το περνάνε, ότι πολλές φορές είναι απόλυτα φυσιολογικό και ξεπερνιέται με την επιτήρηση κάποιων γιατρών. Είναι καθαρά ορμονικό...».

Επίσης, η ηθοποιός αναφέρθηκε και στην παράσταση «Τζόρνταν» των Ανν Ρέϋνολντς και Μόιρα Μπουφίνι, στην οποία πρωταγωνιστεί, που μετέφρασε ο Μάριος Πλωρίτης και ανεβαίνει  στο πλήρως ανακατασκευασμένο Alhambra Art Theatre, υπό την σκηνοθετική μπαγκέτα του συζύγου της, Γιάννη Αϊβάζη.

Δείτε όσα είπε η Μαρία Κορινθίου μπροστά στην κάμερα του Dot.Kids.