Breaking News

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ο συνάδελφος που την έκανε να αισθανθεί άβολα σε εpωτική σκηνή (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σήμερα, Κυριακή, ήταν η σειρά της Ντορέττας Παπαδημητρίου να καθίσει στον καναπέ του Dot, όπου μίλησε για τη ζωή της, σημειώνοντας ότι είναι συντηρητική στα εpωτικά της, ενώ περιέγραψε πώς είναι να μεγαλώνει δύο αγόρια στην εφηβεία.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στο «Hairspray» - The Broadway Musical στο θέατρο Ακροπόλ, όπου πρωταγωνιστεί.

Επίσης, όπως είχε διευκρινίσει και πριν λίγο καιρό, επανέλαβε ότι η σειρά «Κρατάς μυστικό;» δεν «κόβεται», απλά ολοκληρώνεται νωρίτερα.

Μεταξύ άλλων, τόνισε: «Το τελευταίο διάστημα ασχολούμαι κυρίως με τα επαγγελματικά μου. Τον περασμένο Οκτώβριο έκλεισα τα 40, αλλά πιστεύω ότι οι ηλικίες γενικά είναι ένας αριθμός. Υπάρχουν μέρες που νιώθω 20 ετών, μέρες που νιώθω 60 και μέρες που νιώθω την ηλικία μου. Έχει να κάνει με την ψυχολογία μας... Όλες οι φίλες μου, μου λένε ότι από τα 40 μέχρι τα 50 είναι η καλύτερη δεκαετία της γυναίκας».

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου δεν... γλίτωσε από την «Ώρα της αλήθειας» (2ο βίντεο), όπου απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις των παρουσιαστών.

Όταν ρωτήθηκε «Υπήρξε εpωτική σκηνή στην επαγγελματική καριέρα σου, που σε έκανε να αισθανθείς πολύ άβολα;», απάντησε:

«Ναι, επειδή δεν ήταν πολύ επαγγελματίας ο συνάδελφος. Έκανε παραπάνω απ' όσα έλεγε το σενάριο (ήταν διαχυτικός). Σταμάτησα τη σκηνή και το έκανα θέμα... Είχα χάσει την ψυχραιμία μου... Μετά συνεχίσαμε, γιατί έπρεπε. Αλλά εφόσον έγινε το ξεκαθάρισμα, η σκηνή έγινε όπως έπρεπε...».

 Δείτε στα βίντεο όσα είπε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και το Θανάση Αναγνωστόπουλο.