Breaking News

Μετά τα μεσάνυχτα στο Open: Το Travel Guide μας ξεναγεί στις «βασίλισσες του Δούναβη»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στη 01:15 μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής 2 Φεβρουαρίου, στο Open, το Travel Guide και ο Θάνος Παπαδημητρίου μας ξεναγούν στις «βασίλισσες του Δούναβη».

Πότε ήταν η τελευταία φορά που ταξιδέψατε σε μία αυτοκρατορική πόλη; Πότε απολαύσατε τον καφέ σας σε μία νεανική πρωτεύουσα  που συνδυάζει το σύγχρονο προφίλ της με την ιστορική της διάσταση; Πόσος καιρός έχει περάσει από την τελευταία φορά που σας μαγνήτισε και σας γοήτευσε η αρχοντική αρχιτεκτονική μιας πόλης;

Το Travel Guide μας ταξιδεύει σε τρεις πόλεις. Τρεις αγαπημένες ευρωπαϊκές πόλεις, που τα χαρακτηριστικά της μίας συμπληρώνουν αρμονικά τα χαρακτηριστικά της άλλης.

Ετοιμαστείτε για ένα πολυδιάστατο και ξεχωριστό ταξίδι στην αυτοκρατορική Βιέννη, στη νεανική Μπρατισλάβα και στην αρχοντική Βουδαπέστη, τις τρεις πόλεις που θεωρούνται οι "Βασίλισσες" του Δούναβη!

Κάστρα, βασιλικά παλάτια, ποταμόπλοια, ιαματικά λουτρά με πολυτελή resorts με τεράστιες πισίνες, υπέροχες πόλεις στις οποίες συναντάμε ποικίλους αρχιτεκτονικούς ρυθμούς, εντυπωσιακές γέφυρες και, φυσικά, ξεχωριστές γεύσεις -ακόμη κι ένα εστιατόριο... U.F.O.

Την Κυριακή το βράδυ, στο Open, ακολουθούμε τον Θάνο Παπαδημητρίου σε μία ξενάγηση που τα έχει όλα και καταγράφει την αξεπέραστη ομορφιά της Κεντρικής Ευρώπης και τη γοητεία του ποταμού Δούναβη σε ένα απολαυστικό επεισόδιο.