Breaking News

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Στο Open με διπλό «χτύπημα»; (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τη διακοπή της συνεργασίας της με τον Alpha - εναντίον του οποίου πέταξε σε συνεντεύξεις της τα «καρφιά της» - η Βίκυ Χατζηβασιλείου φαίνεται ότι ετοιμάζει την τηλεοπτική επιστροφή της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», η παρουσιάστρια επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες, αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του Open, και με την εκπομπή της «Πάμε Πακέτο», αλλά και ως παίκτρια στο «Just the 2 of Us». 

Επίσης, στην εκπομπή ειπώθηκε ότι: «Η Βίκυ Χατζηβασιλείου δέχθηκε πρόταση από τον Νίκο Κοκλώνη και την δέχθηκε με μεγάλη χαρά. Θέλει να το κάνει και θα την δούμε σε έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο από ό,τι την έχουμε συνηθίσει. Θα δούμε και την καλλιτεχνική της πλευρά, πέρα από τη δημοσιογραφική... Όσον  αφορά το "Πάμε Πακέτο", θα επιστρέψει σύντομα εδώ στο Open. Ένα "Πακέτο" πολύ ανανεωμένο, ανατρεπτικό και διαφορετικό, γιατί - πέρα από τις συγκλονιστικές ιστορίες των ανθρώπων, που έχουμε συνηθίσει να μας συγκινούν και να δίνουν μαθήματα ζωής - θα δούμε και προσωπικές ιστορίες διάσημων ανθρώπων...».

Δείτε το βίντεο.