Breaking News

Χατζηβασιλείου για «Πακέτο»: «Μπορεί να έχει κάνει τον κύκλο του - Ήθελα χρόνο να συνειδητοποιήσω το τέλος» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου κάθισε στον καναπέ του Dot και μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και το Θανάση Αναγνωστόπουλο για τα νέα της επαγγελματικά βήματα και τις αλλαγές στη ζωή της.

Τον περασμένο μήνα είχε δηλώσει για την αποχώρησή της από τον Alpha: «Αυτό που μου πρότειναν να κάνω από τον Alpha εμένα δεν μου άρεσε καθόλου: ένα τηλεπαιχνίδι, το οποίο - φυσικά - δεν είναι για να πω ότι με αντιπροσωπεύει... Νομίζω ήταν και λίγο προσβλητική αυτή η πρόταση... Εμένα με υποχρέωσαν να βγω από ένα καράβι, που πήγαινε με μια πολύ ωραία ροή. Είχε έναν πολύ ωραίο πλου αυτό το καράβι. Μου είπαν ή θα το κάνεις αυτό ή θα σταματήσεις. Είπα "Προτιμώ να σταματήσει η συνεργασία μας" και βγήκα από το καράβι, ενώ είχε καλό πλου, ήταν σταθερό και ασφαλές. Πού είναι τώρα το καράβι; Το καράβι άρχισε να βυθίζεται κι εγώ είμαι έξω απ' αυτό...».

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είπε στο Dot για το τέλος της εκπομπής «Πάμε Πακέτο»: «Εγώ δεν θα έπαιρνα την απόφαση να το σταματήσω γιατί ο κόσμος το αγαπούσε πάρα πολύ. Ακόμα με ρωτάνε πότε θα αρχίσει ξανά η εκπομπή. Υπήρχε κόσμος που είχε εκκρεμότητες ακόμη στη ζωή του και μπορεί εμείς να τον βοηθούσαμε. Αλλά πραγματικά, μπορεί το "Πάμε Πακέτο" να έχει κάνει και τον κύκλο του κι εγώ δεν θα το αποφάσιζα να τον κλείσω. Ήρθε, λοιπόν, το σύμπαν με έναν τρόπο νομοτελειακό και μου επέβαλε μια κατάσταση, η οποία ήρθε για καλό, για την εξέλιξη...».

Και πρόσθεσε: «Δεν το ξεπέρασα από τη μια στιγμή στην άλλη, ήθελα χρόνο, διαχείριση και πολύ υπομονή για να συνειδητοποιήσω το τέλος της εκπομπής. Αλλά όλα αυτά σε προχωράνε, σε ωριμάζουν και σου δίνουν και σοφία».

Η παρουσιάστρια περιέγραψε πώς έγινε η αποχώρησή της από τον Alpha, ενώ αναφέρθηκε και στο νέο της κανάλι στο Youtube, το Vicky's Vita, το οποίο ξεκίνησε την 1η Δεκεμβρίου. 

Μάλιστα, όπως θα δείτε στο 2ο βίντεο, κλήθηκε στην «Ώρα της αλήθειας» να απαντήσει τι σημαίνουν subscribe, notification bell, trending και vlogmas.