Breaking News

Your Face Sounds Familiar 6: Επεισόδιο 1 - Νικήτρια η Τάνια Μπρεάζου

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο 6ος κύκλος του «Your Face Sounds Familiar», με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου, έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 το βράδυ της Κυριακής 16 Φεβρουαρίου.

Η επιτροπή του σόου μεταμφιέσεων αποτελείται από τους Γιώργο Μαζωνάκη, Δημήτρη Σταρόβα, Αλέξη Γεωργούλη και Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Οι δέκα καλλιτέχνες, που θα μεταμορφώνονται κάθε Κυριακή, είναι (με αλφαβητική σειρά) οι: Μαρία Ανδρούτσου, Ευρυδίκη, Κατερίνα Κουκουράκη, Λάμπης Λιβιεράτος, Δανάη Λουκάκη,  Στέφανος Μουαγκιέ, Ηλίας Μπόγδανος, Τάνια Μπρεάζου, Νικόλας Ραπτάκης και Γιώργος Χρανιώτης.

Στην πρεμιέρα η Τάνια Μπρεάζου και η Ευρυδίκη ισοβάθμησαν στην πρώτη θέση με 21 βαθμούς. Ωστόσο νικήτρια αναδείχθηκε η Τάνια Μπρεάζου, που υποδύθηκε την Ariana Grande, καθώς υπερτερούσε στη βαθμολογία από το τηλεοπτικό κοινό.

Όπως κάθε σεζόν το «Your Face Sounds Familiar» διατηρεί τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα και δίνει την ευκαιρία στον νικητή κάθε επεισοδίου να προσφέρει χρήματα στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του. Φέτος η Τάνια Μπρεάζου στηρίζει το καταφύγιο ζώων «Save a Greek Stray».

Δείτε το πρώτο επεισόδιο στο βίντεο ή στον ΑΝΤ1