Breaking News

Ben Affleck: Ο έpωτας δεν κρύβεται... (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον περασμένο μήνα ο Ben Affleck είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, για το χωρισμό του με τη Jennifer Garner, με την οποία απέκτησε τρία παιδιά: «Αυτό για το οποίο μετανιώνω περισσότερο στη ζωή μου είναι αυτό το διαζύγιο... Έχω κάνει πολλά λάθη, για τα οποία μετανιώνω... Αυτό που συνέβη ήταν ότι άρχισα να πίνω περισσότερο όταν ο γάμος μου άρχισε να καταρρέει. Το ποτό, βέβαια, μου δημιούργησε περισσότερα οικογενειακά προβλήματα».

Ο 47χρονος Αμερικανός ηθοποιός είχε καταγραφεί το 2017 με την Αμερικανίδα παραγωγό της τηλεόρασης Lindsay Shookus, ενώ το 2018 με το νεαρό μοντέλο Shauna Seχton.

Την περασμένη εβδομάδα εθεάθη στην Κούβα με την Ana de Armas και στη συνέχεια, το Σαββατοκύριακο, οι δυο τους ταξίδεψαν για διακοπές στην Κόστα Ρίκα. Οι φωτογραφίες, που ήρθαν στη δημοσιότητα, είναι χαρακτηριστικές και αποτυπώνουν τα αισθήματά τους. Η σχέση τους φαίνεται να είναι κάτι παραπάνω από φιλική.

Οι δυο τους συναντήθηκαν στα γυρίσματα του θρίλερ "Deep Water", που θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ το Νοέμβριο του 2020. Η ταινία γυρίστηκε στη Νέα Ορλεάνη, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Η 31χρονη ηθοποιός Ana de Armas μετακόμισε από την Κούβα στην Ισπανία σε ηλικία 18 ετών, όπου ξεκίνησε την καριέρα της. Είχε παντρευτεί τον Ισπανό ηθοποιό Marc Clotet το 2011, αλλά χώρισαν το 2013.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η Daily Mail.