Breaking News

Δύσκολες ώρες για την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δύσκολες στιγμές περνάει η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η οποία θρηνεί την απώλεια του αγαπημένου της πατέρα.

Το βράδυ της Δευτέρας η ηθοποιός ανέβασε φωτογραφία στο προφίλ της στο Facebook (δείτε στο τέλος), στην οποία οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιά, ενώ έγραψε: «Για ποιο ταξίδι κίνησες να πας....»

Ο πατέρας της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου έπασχε από άνοια. Τον περασμένο Ιούλιο η ηθοποιός είχε δημοσιεύσει την ίδια φωτογραφία, αναφέροντας για τον πατέρα της:

«Ο μπαμπάκας μου..... Γιορτάζει σήμερα, είναι του Αγίου Παντελεήμονος, αλλά πια δυστυχώς δε θυμάται ούτε ότι γιορτάζει, δε θυμάται ούτε ποια είμαι ούτε τι συγγένεια έχουμε... 

Ο μπαμπάκας μου δε θυμάται που μ' έπαιρνε απ' το χέρι και με πήγαινε στη Λυρική Σκηνή για να δούμε όπερες και μπαλέτο, δε θυμάται πως αν 14 Φλεβάρη ήμουν μόνη μου ήταν ο άντρας που μου έστελνε λουλούδια, δε θυμάται που με συνόδεψε νύφη στην εκκλησία και πόσο με καμάρωνε στο θέατρο. 

Δε θυμάται πόση πολλή αγάπη έχει δώσει σ' εμάς τα παιδιά του και πως γίνονταν θυσία προκειμένου να μας παρέχει ό,τι καλύτερο σε ό,τι κι αν του ζητούσαμε. 

Εγώ που τα θυμάμαι όλα αυτά - πώς άλλωστε να τα ξεχάσω - νιώθω τόσο ευλογημένη που είμαι κόρη του και θα ήθελα - αν υπήρχε περίπτωση να καταλάβει - να του σιγοψιθυρίσω ένα τεράστιο ευχαριστώ και να του πω πόσο βαθιά τον αγαπώ. Μπαμπάκα μου.....»