Breaking News

Γιάννης Σαρακατσάνης: «Δε θα κάνουμε βάφτιση γιατί δεν πιστεύω στο Θεό» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γιάννης Σαρακατσάνης και η Αλεξάνδρα Ούστα παντρεύτηκαν το 2016 και στις 21 Φεβρουαρίου 2020 καλωσόρισαν στη ζωή το γιο τους... Το παιδάκι τους γεννήθηκε έξι χρόνια μετά το θάνατο του αείμνηστου Σάκη Μπουλά (21 Φεβρουαρίου 2014), του συντρόφου της Αλεξάνδρας Ούστα.

«Με συγκινεί η σύμπτωση ότι ο γιος μας γεννήθηκε την ίδια μέρα που έφυγε από τη ζωή ο Σάκης» είπε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» ο Γιάννης Σαρακατσάνης. 

Νωρίτερα τόνισε: «Ο γιος μας είναι πανέμορφος... εγώ θεωρώ ότι μοιάζει σε μένα και το επιβεβαίωσε και η μαμά μου. Μέχρι που η Αλεξάνδρα βρήκε μία μωρουδίστικη φωτογραφία της, τελικά μοιάζει πιο πολύ σε εκείνη... Ανυπομονώ να γυρίσω σπίτι και να τον πάρω αγκαλιά...».

«Δε νομίζω να κάνουμε βάφτιση. Εγώ προσωπικά, για να μην πάρω στο λαιμό μου και την Αλεξάνδρα, δεν πιστεύω στο Θεό έτσι όπως γίνεται μέσα από την Εκκλησία. Πιστεύω σε ένα βαθύτερο και υψηλότερο νόημα στη ζωή, αλλά όχι με την έννοια του χριστιανικού Θεού, οπότε μία βάφτιση δεν μου λέει τίποτα» εξομολογήθηκε ο Γιάννης Σαρακατσάνης.