Breaking News

Καλυβάτσης: «Έχω δέκα ώρες γυρίσματα την ημέρα, δεν ασχολούμαι με τη διακοπή των Ράδιο Αρβύλα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον περασμένο μήνα ο Σωτήρης Καλυβάτσης είχε μιλήσει για την εποχή που είχε έρθει από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, το Νοέμβριο του 2007. Τότε διέμενε στο σκάφος του, αλλά πλέον ζει σε σπίτι στα Μελίσσια. 

«Τα τελευταία χρόνια έχω πάψει να είμαι ολοκληρωτικά "σκαφάτος", ωστόσο τα καλοκαίρια τα καταφέρνω να είμαι» είπε στην κάμερα του «Ευτυχείτε» ο ηθοποιός και πρωταγωνιστής της σειράς «Αν ήμουν πλούσιος».

Όταν ρωτήθηκε για το τέλος της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» στον ΣΚΑΪ και τις προ ημερών ανακοινώσεις και από τις δύο πλευρές, απάντησε:

«Ακούω τις εξελίξεις, όπως όλοι. Έχω δέκα ώρες γυρίσματα την ημέρα, έχω θέατρο, κάνω χίλια πράγματα, λες να κάθομαι να ασχολούμαι μ' αυτά; Ο καθένας τραβάει το δρόμο του...».

Για την παράσταση του Γιάννη Σερβετά στην Αθήνα είπε: «Πρώτη φορά ακούω για την παράσταση. Αν είμαι στην Αθήνα και ευκαιρώ και το μάθω γιατί όχι, μπορεί και να πάω».

Πρόσφατα η Σοφία Παυλίδου δήλωσε σε συνέντευξη πως θα το φτάσει μέχρι τέλους προκειμένου να βρει το δίκιο της. Προφανώς αναφέρθηκε στη γνωστή διαμάχη της με το Μάνο Παπαγιάννη, ωστόσο δεν είπε το όνομά του.

«Εννοείται, όποιος έχει το δίκιο του πρέπει να το βρίσκει στα δικαστήρια, αν δεν μπορεί να συνεννοηθεί με τους απέναντί του» σχολίασε, μεταξύ άλλων, ο Σωτήρης Καλυβάτσης.