Breaking News

Γιάννης Σαββιδάκης: «Πρέπει να βγω... ευρωβουλευτής για να με πάρουν στο YFSF» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γιάννης Σαββιδάκης άνοιξε την καρδιά του στην Άννα Πρέλεβιτς, που τον συνάντησε στη γειτονιά του, την Κάτω Πεύκη. Μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός και ηθοποιός είπε:

«Ακούω πολύ καλά λόγια από τον κόσμο κι αυτό είναι η πληρωμή μας... Με τον χρόνο βλέπεις την αλλαγή, αλλά προσπαθώ να κρατηθώ σε μια καλή φόρμα... Με κρατάνε τα παιδιά μου, έχω δύο αγοράκια, τα οποία ζητάνε τρεχαλητό, στίβους, μπάσκετ...

Ήταν απίστευτα ατυχές και μεγάλο κρίμα που "έφυγε" ο Κώστας Ευρυπιώτης. Έχω την εντύπωση ότι αν δεν είχε φύγει από τη ζωή, τελικά θα γινόταν το remake της σειράς "Της Ελλάδος τα παιδιά", γιατί ο κόσμος θα το ζητούσε πάρα πολύ.

Η τηλεόραση μου αρέσει πάρα πολύ. Δεν ξέρω αν μου λείπει, αλλά θα ήθελα να κάνω. Νομίζω ότι είμαι στη φάση της ζωής μου που θα ήθελα να κάνω μια εκπομπή, που να έχει σχέση με τη μουσική.

Δεν παρακολουθώ φέτος το YFSF  (σ.σ. ήταν ο νικητής στον 2ο κύκλο). Δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση να συμμετέχω στην κριτική επιτροπή... Νομίζω πως θα πρέπει να βγω ευρωβουλευτής για να με πάρουν. Έχω αυτή την εντύπωση.

Νομίζω ότι επειδή είναι ευρωβουλευτής ο Αλέξης Γεωργούλης είναι ξανά στο YFSF και καλά κάνει. Και πέρσι ήταν πάρα πολύ καλός. Επίσης, είναι πολύ καλός ηθοποιός με ωραία φάτσα, ωραίος τύπος».