Breaking News

Η συνέντευξη του Κανάκη στο Nega Talk: «Μου λείπει η επικοινωνία με τον κόσμο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Αθηναΐς Νέγκα συνάντησε τον Αντώνη Κανάκη τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στο Mega και στην εκπομπή «Nega Talk».

Ο δημιουργός του «Ράδιο Αρβύλα» κι άλλων επιτυχημένων εκπομπών κατέθεσε την άποψή του για τη σημερινή ελληνική τηλεόραση, την επικαιρότητα και την επιστροφή των εκπομπών του στο διαδίκτυο.

«Η τηλεόραση δεν μου λείπει. Αυτό που μου λείπει είναι κυρίως η επικοινωνία με τον κόσμο, γι' αυτό δεν θα σταματήσουμε, θα συνεχίσουμε διαδικτυακά» είπε χαρακτηριστικά.

«Όσα συνέβησαν δε νομίζω ότι θα με εμποδίσουν να επιστρέψω στην τηλεόραση. Στη δική μας περίπτωση, εμείς ήμασταν πολύ ήσυχοι έως αθόρυβοι για 30 χρόνια περίπου... Έχουμε μόνο δύο περιστατικά τον τελευταίο καιρό, απλά ήταν κοντινά, τα οποία, όμως, δεν έχουν καμία σχέση το ένα με το άλλο. Δεν μπορώ να συγκρίνω σε καμία περίπτωση τη σχέση μου με τον ΑΝΤ1 με αυτό που έγινε με τον ΣΚΑΙ. Ο ΑΝΤ1 για μένα έχει άλλη σημασία στη ζωή μου. Τώρα, αυτό που έγινε, αλήθεια βαριέμαι, δε θέλω άλλο...» τόνισε ο Αντώνης Κανάκης.

Μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής μίλησε για την οικογένειά του και τις αλλαγές που έφερε στη ζωή του η γέννηση του δεύτερου παιδιού του, όπως και για το βιβλίο του, «Μπαμπά... (μια κανονική ημέρα)», το οποίο έγραψε όταν έχασε τον πατέρα του.

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο ή στο Mega