Breaking News

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Έχω μείνει για μήνες σε μοναστήρι» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε μία σπάνια συνέντευξη, ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξένησε στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, τις συμπτώσεις που τον έφεραν στη θεατρική σκηνή, τις πρώτες του δουλειές στην τηλεόραση, τους «Απαράδεκτους», τις γυναίκες της ζωής του και τη σχέση με το γιο του.

Μεταξύ άλλων, μετά από ερώτηση για τη θρησκεία και την πίστη, εξομολογήθηκε: «Όχι, δεν πιστεύω, αλλά θαυμάζω τους ανθρώπους που πιστεύουν και τους καταλαβαίνω πολύ. Είναι σπουδαίο πράγμα να πιστεύεις, αλλά μέχρι εκεί... Μετέχω στις μεγάλες εορτές, όπως τα Χριστούγεννα και το Πάσχα. Μου αρέσουν πολύ τα παλιά εκκλησάκια και μοναστήρια. Έχω μείνει σε μοναστήρι για μήνες στη Νάξο, στον Άγιο Ιωάννη τον Χρυσόστομο, λόγω των γνωστών συνθηκών (της φτώχειας της οικογένειάς του). Η μητέρα μου με έστελνε κάποια καλοκαίρια, γιατί εκείνη δούλευε, για να τρώω καλύτερα, να τρώω αβγά φρέσκα και διάφορα άλλα».

Επίσης, ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποκάλυψε ότι έχει αλλάξει 36 δουλειές, ενώ είπε για την περιπέτεια της υγείας του στο παρελθόν:

«Δεν ήταν μεγάλο το σοκ όταν έμαθα ότι έχω καρκίνο. Ήμουν έτοιμος και να "φύγω" γιατί ο γιατρός μου το είπε και λίγο χοντρά. Μου είπε "Αν δεν έχει διηθήσει την κάψα θα πας καλά, αν την έχει διηθήσει δύο - τρεις μήνες το πολύ κι έφυγες". Είπα "Μάλλον μέχρι εδώ ήταν". Μίλησα στο γιο μου για να είναι προετοιμασμένος για όλα τα ενδεχόμενα...».

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο ή στον ΑΝΤ1