Breaking News

Λεωνίδας Κακούρης: «Το μόνο που έχουμε σαν όπλο είναι να ενωθούμε» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Πώς βιώνεις τον εγκλεισμό στα σπίτια μας;» ρώτησε ο Νίκος Χατζηνικολάου τον Λεωνίδα Κακούρη, τον πρωταγωνιστή της σειράς «Άγριες Μέλισσες», ο οποίος δήλωσε την περασμένη Κυριακή: «Ελπίζω με αυτά τα μέτρα κάπως να μπορέσουμε να αναχαιτίσουμε λίγο όλη αυτή τη λαίλαπα (του κορονοϊού) και όλη αυτή τη μεγάλη ανατροπή που ήρθε στις ζωές όλων».

«Ακόμα είναι νωρίς και φοβάμαι ότι θα μείνουμε αρκετό καιρό μέσα. Οπότε σε λίγο φαντάζομαι  τα βίντεο που θα βγαίνουν στο internet από τους καλλιτέχνες θα είναι πολύ πιο έξαλλα. Γιατί η κατάσταση θα έχει προχωρήσει και θα έχουμε πιεστεί κι άλλο...» απάντησε ο ηθοποιός.

Και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Το καλό είναι ότι υπάρχει ένας κοινός παρονομαστής σε όλους μας, που μας κάνει όλους ίσους απέναντί του. Το μόνο που έχουμε σαν όπλο είναι να ενωθούμε όλοι μαζί, να βάλουμε κάτω το πρόβλημα και να δούμε πώς μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε συλλογικά σαν ανθρωπότητα. Όλο αυτό θα έχει και κάποιες παράπλευρες απώλειες, οι οποίες ίσως είναι μεγαλύτερες από τη ζημιά που θα προκαλέσει ο ιός στο πέρασμά του...».