Breaking News

MasterChef 4: Επεισόδιο 37 (23-3-2020) - Η ασυλία και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο προηγούμενο επεισόδιο πραγματοποιήθηκε η ομαδική δοκιμασία... Στο επεισόδιο της Δευτέρας 23 Μαρτίου, το συμβούλιο ξεκαθάρισε το τοπίο για τις ιδέες και τη συνεργασία της κάθε ομάδας.

Ήταν η μοναδική φορά, που τα μέλη μιας ομάδας, αντί να χαρούν για τη νίκη τους, βρέθηκαν σε διαμάχη και εκνευρισμό. Η μπλε ομάδα νίκησε, όμως ο Γιώργος Λασκαρίδης και η Κατερίνα Λένη λογομάχησαν για μία ακόμη φορά.

Επίσης, η Κατερίνα, μίλησε στην κάμερα του MasterChef για τη συμβίωση στο σπίτι, ενώ είπε ότι δέχεται συνεχώς bullyίng.

Τελικά οι νικητές συνάντησαν τον Γιάννη Αποστολάκη στο κέντρο της Αθήνας στο μεζεδοπωλείο «Τα Μεζεκλίκια της Λαχαναγοράς». Εκεί, μετά την ένταση του συμβουλίου, δοκίμασαν ιδιαίτερα αλλαντικά και τυριά με μεζέδες του μαγαζιού, απολαμβάνοντας την επιτυχία της ομάδας τους, αλλά όχι όλοι μαζί...

Την ίδια στιγμή, ο αρχηγός της ηττημένης κόκκινης ομάδας,  Διονύσης Πρώιος, που είχε εξ αρχής ασυλία, υπέδειξε ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Ηρακλή Αποστολίδη.

Στη συνέχεια αγωνίστηκαν για τη δεύτερη ασυλία ο Δημοσθένης Μασσαλάς και ο Δημήτρης Χέλμουτ Μπέλλος, που κλήθηκαν να φτιάξουν τρία ίδια burgers, ένα για κάθε κριτή. Νικητής αναδείχθηκε ο Δημήτρης, που κέρδισε την ασυλία.

Στο επεισόδιο της Τρίτης θα γίνει ψηφοφορία και θα μάθουμε τους άλλους υποψήφιους, που θα διεκδικήσουν μαζί με τον Ηρακλή την παραμονή τους στο ριάλιτι μαγειρικής του Star.

Δείτε το επεισόδιο 37.