Breaking News

MasterChef 4: Επεισόδιο 29 (10-3-2020) - Αποχώρησε η Μάρλεν Γρυντάκη

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε το Mystery Box και το Τεστ Δημιουργικότητας, που ακολούθησε. Στο επεισόδιο της Τρίτης 10 Μαρτίου ανακοινώθηκε ότι νίκησαν ο Σταύρος Βαρθαλίτης και η Μαριάννα Πουλμεντή, οι οποίοι καθορίστηκαν αυτομάτως οι δύο αρχηγοί της επόμενης ομαδικής δοκιμασίας.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση αναδείχθηκαν ο Ιωάννης Χαραλάμπους, ο Κώστας Νταλιάνης, η Μάρλεν Γρυντάκη και ο Δημοσθένης Μασσαλάς.

Να σημειωθεί ότι ο Ιωάννης Χαραλάμπους είναι από την περασμένη εβδομάδα ο κάτοχος της κάρτας Ασυλίας, ωστόσο δεν τη χρησιμοποίησε για να σώσει τον εαυτό του ή κάποιον συμπαίκτη του και πήρε μέρος κανονικά στη δοκιμασία αποχώρησης.

Οι 4 παίκτες κλήθηκαν να αποδείξουν πόσο θέλουν πραγματικά να παραμείνουν στο διαγωνισμό και να καταφέρουν να κάνουν ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στη χρυσή δεκάδα.

Μετά τη δοκιμασία, οι κριτές αποφάσισαν την αποχώρηση της Μάρλεν Γρυντάκη, η οποία δεν έκρυψε την απογοήτευσή της και ξέσπασε σε κλάματα.

Η επιστροφή των νικητών, από αυτή τη δοκιμασία, στο σπίτι, γέμισε με δάκρυα τα μάτια κάποιων, άλλοι προσποιήθηκαν χαρά, δείχνοντας ένα διαφορετικό πρόσωπο, ενώ άλλοι προσβλήθηκαν από τις αυθόρμητες αντιδράσεις μερικών... 

Δείτε την αποχώρηση της Μάρλεν. Ολόκληρο το επεισόδιο 29 στο 2ο βίντεο.