Breaking News

Μπεγνής: «Δεν με ενδιαφέρει το κέρατο - Είχα βγει από το σώμα μου - Πιστεύω ότι έχουμε πολλές ζωές» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε μία διαφορετική συνέντευξη, ο Μέμος Μπεγνής φιλοξενήθηκε στο Dot, όπου - μεταξύ άλλων - εξήγησε γιατί δεν έχει συγκατοικήσει ποτέ με σχέση του και γιατί συγχωρεί την απιστία. Επίσης, περιέγραψε τη μεταφυσική εμπειρία που είχε, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση του με τη θρησκεία και τη ζωή. 

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός είπε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και το Θανάση Αναγνωστόπουλο:

«Είμαι 45 χρονών.  Σε αντίθεση με άλλους ανθρώπους, χαίρομαι πάρα πολύ που μεγαλώνω, γιατί αποκομίζω εμπειρίες.

Στις προσωπικές μου σχέσεις δεν είμαι και πολύ εύκολος, γιατί θέλω την ησυχία μου και το χώρο μου. Θέλω τη μοναξιά μου. Δεν είμαι μόνος μου, αλλά είμαι πολύ μοναχικός άνθρωπος, που σημαίνει ότι αποζητώ τον προσωπικό μου χώρο, τα χόμπι μου και τους φίλους μου.

Δεν έχω συγκατοικήσει ποτέ και δεν θέλω. Μόνο με έναν φίλο μου είχα μείνει μαζί για 5-6 μήνες. Ούτε με σχέση έχω συγκατοικήσει ποτέ. Αποζητώ τη μοναξιά μου και στη σχέση μου. Μ' αρέσει να μένω μαζί με τη σχέση μου μέχρι μία εβδομάδα, μετά σπίτι... Ποτέ δεν ένιωσα την ανάγκη να μοιραστώ την καθημερινότητά μου. 

Πιστεύω αν βλέπεις τη σχέση σου από το πρωί μέχρι το βράδυ, κάποια στιγμή θα βαρεθείς. Έχει τύχει να εpωτευτώ πολύ, αλλά δεν άλλαξα ποτέ άποψη. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να είναι όλη σου η ζωή... Με ξενερώνει η οικειότητα...

Το κέρατο δεν με ενδιαφέρει, είτε το ξέρω είτε όχι είναι το ίδιο για μένα. Αν μου το πουν θα το καταλάβω. Δεν μπορούμε να είμαστε κτητικοί. Η κτητικότητα, που έχει τις ρίζες της στο εγώ, είναι ό,τι χειρότερο. Κανένας άνθρωπος δεν σου ανήκει.

Πριν κάποια χρόνια είχα βγει από το σώμα μου. Γινόταν κάθε 2-3 μέρες συνέχεια. Έβλεπα τον εαυτό μου να κοιμάται, ήμουν έξω από το σώμα μου και έλεγα "Τι είναι αυτό που συμβαίνει". Δεν ήταν όνειρο, η αίσθηση του ονείρου είναι διαφορετική. Μετά από ένα μήνα περίπου σταμάτησε η συγκεκριμένη εμπειρία και δεν μου συνέβη ποτέ ξανά. Δεν ξέρω γιατί είχε συμβεί. Δεν ήμουν πιεσμένος τότε, αντίθετα ήμουν καλά ψυχολογικά.

Δεν φοβάμαι το θάνατο, πιστεύω στο μετά, αλλά όχι από χριστιανικής άποψης. Δεν πιστεύω στις θρησκείες. Δηλώνω άθρησκος, αλλά δεν είμαι άθεος.

Πιστεύω ότι είμαστε πνευματικά όντα, που παγιδευτήκαμε εδώ (στην ύλη) και γυρίζουμε σπίτι μας μετά το θάνατο. Το γιατί παγιδευτήκαμε και το πώς είναι πολύ μεγάλη ιστορία. Πιστεύω ότι έχουμε πολλές ζωές, στις οποίες δεν εξελισσόμαστε ως ψυχές, αλλά φθίνουμε».