Breaking News

«My Style Rocks 3»: Επεισόδιο 48 (Gala) - Η πρόταση του Κουδουνάρη απέτρεψε την αποχώρηση

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο σημερινό Gala του «My Style Rocks 3» οι διαγωνιζόμενες μας μετέφεραν σε ένα ταξίδι στον χρόνο και την Αρχαία Ελλάδα.

Η εκρηκτική Κατερίνα Στικούδη υποδέχθηκε τον ηθοποιό της σειράς «8 Λέξεις», Αλέξη Παππά, που κάθισε στη θέση του τέταρτου κριτή και έδωσε τις δικές του στιλιστικές συμβουλές στα κopiτσια.

Η Τόνια Κούμπα αναδείχθηκε νικήτρια της εβδομάδας και κέρδισε τα 2.500 ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι στο Gala νικήτρια αναδεικνύεται η κοπέλα που συγκεντρώνει αθροιστικά την υψηλότερη βαθμολογία καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Υποψήφιες προς αποχώρηση ήταν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η Αρετή Λις και η Σοφιάνα Σπίνουλα, η οποία, ωστόσο, «σώθηκε» από τις άλλες παίκτριες.

Απέναντι στους κριτές στάθηκαν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Αρετή Λις. Αρχικά μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς, που επέλεξε την αποχώρηση της Ευρυδίκης. Στη συνέχεια η Έλενα Χριστοπούλου ψήφισε την Αρετή, ενώ δεν έκρυψε τη συγκίνησή της.

Κατόπιν ο Στέλιος Κουδουνάρης είπε: «Δεν ξέρω αν γίνεται, να ρωτήσουμε την παραγωγή... Αφού αποχώρησε οικειοθελώς ένα κopiτσι αυτή την εβδομάδα, η Ιωάννα (Βαφειαδάκη), αν μπορούμε να κρατήσουμε και τα δύο κopiτσια...».

Η παραγωγή δέχτηκε την πρόταση του Κουδουνάρη και τελικά η Ευρυδίκη και η Αρετή συνεχίζουν την πορεία τους στο «My Style Rocks 3».

Δείτε το επεισόδιο 48 (Gala).