Breaking News

Ο κορονοϊός δεν πτοεί τον εpωτευμένο Ben Affleck (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν λίγες ημέρες ο Ben Affleck εθεάθη με τη νέα του σύντροφο στην Κόστα Ρίκα και οι φωτογραφίες που ήρθαν στη δημοσιότητα έδειξαν ότι ο ηθοποιός γύρισε σελίδα στη ζωή του μετά τη μάχη του με το αλκοόλ, αλλά και το χωρισμό του με τη Jennifer Garner, με την οποία απέκτησε τρία παιδιά.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο 47χρονος Αμερικανός ηθοποιός και η Ana de Armas καταγράφηκαν την Παρασκευή  σε βόλτα τους στο Λος Άντζελες, κάνοντας ένα διάλειμμα από την απομόνωσή τους στο σπίτι, τηρώντας τα μέτρα που έχουν επιβληθεί στις περισσότερες χώρες για την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού.

Ο Ben Affleck έδειξε αδυνατισμένος και ανανεωμένος, ενώ η σύντροφός του ήταν εμφανώς ευδιάθετη.

Οι  δυο τους καταγράφηκαν την ίδια μέρα όταν βγήκαν και για ψώνια, ενώ επισκέφτηκαν και ένα βιβλιοπωλείο.

Η 31χρονη ηθοποιός Ana de Armas μετακόμισε από την Κούβα στην Ισπανία σε ηλικία 18 ετών, όπου ξεκίνησε την καριέρα της. Είχε παντρευτεί τον Ισπανό ηθοποιό Marc Clotet το 2011, αλλά χώρισαν το 2013. Συναντήθηκε με τον Ben Affleck στα γυρίσματα του θρίλερ "Deep Water", που θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ το Νοέμβριο του 2020.

Ο φωτογραφικός φακός "τσάκωσε" και τον αδερφό του, τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Casey Affleck, να φεύγει από ένα παντοπωλείο, φορώντας μάσκα.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο που ακολουθεί.