Breaking News

Ορέστης Τσανγκ: «Με ρωτούσαν αν έχω κορονοϊό, αλλά δεν είναι καθόλου αστείο» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε χθεσινή ανάρτησή του στο Instagram (δείτε στο τέλος) ο Ορέστης Τσανγκ ανέφερε: «Καλή δύναμη σε όλους! Stay Strong 💪 Stay Health #covid_19». Ο πρώην παίκτης του Survivor και του Nomads δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε»:

«Πρέπει να προσέχουμε για να έχουμε. Δυστυχώς υπάρχει αυτός ο ιός, που πλέον έχει κηρυχθεί ως παγκόσμια πανδημία. Εδώ και ίσως πριν ένα μήνα, μεταξύ αστείου και πλάκας, δεχόμουν κάποια μηνύματα στα social media. Με ρωτούσαν αν έχω τον κορονοϊό από την Κίνα. Αλλά δεν είναι καθόλου αστείο και καθόλου πλάκα.

Αυτό το πράγμα ξεκίνησε από την Κίνα, αλλά δεν ξέρουμε πώς ξεκίνησε. Σημειώθηκαν εκεί τα κρούσματα, αλλά είδαμε ότι δεν φταίει η Κίνα ή όσοι είναι Κινέζοι, εξάλλου αυτό θα έλεγα ότι είναι ρατσιστικό.

Δεν είναι μόνο ευθύνη να προστατεύουμε τον εαυτό μας και την υγεία μας, αλλά είναι ευθύνη και ως πολίτες αυτής της χώρας να προσέχουμε και τους συνανθρώπους μας, γι' αυτό δεν θεωρώ ότι είναι ακραία τα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση.

Η Κίνα πήρε πολύ αυστηρά μέτρα και γι' αυτό βλέπουμε αυτά τα θεαματικά αποτελέσματα. Ελπίζω ότι, μετά τα μέτρα που έχει πάρει η ελληνική πολιτεία, να μην έχουμε αυτή την έξαρση των κρουσμάτων, όπως στη γειτονική μας Ιταλία. Ευτυχώς, οι συγγενείς και οι φίλοι μου στην Κίνα δεν έχουν κάποιο κρούσμα».