Breaking News

Πρωτιά και τον Φεβρουάριο για την εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» με τη Φαίη Μαυραγάνη

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών έχει κερδίσει η εκπομπή «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει» με την Φαίη Μαυραγάνη στο Open, συνεχίζοντας να καταγράφει πρωτιά στο δυναμικό κοινό και τον Φεβρουάριο. Η ανακοίνωση του Open αναφέρει:

«Κάθε Σαββατοκύριακο, από τις 05.30 το πρωί, με ρεπορτάζ, ανταποκρίσεις, απευθείας συνδέσεις και καλεσμένους στο στούντιο, η Φαίη Μαυραγάνη και η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής, δίνουν τον παλμό της επικαιρότητας, ενημερώνοντας τους τηλεθεατές με εγκυρότητα για ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Τον Φεβρουάριο η εκπομπή «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει» με τη Φαίη Μαυραγάνη βρίσκεται, για μια ακόμη φορά, στην κορυφή του πίνακα τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 18-54 ετών, καταγράφοντας μέσο όρο 16,3%, με διαφορά 3,9 μονάδων από το δεύτερο κανάλι («Πρωϊνοί τύποι»/ ΑΝΤ1 12,4%), ενώ είναι πρώτη στη ζώνη μετάδοσής της και στα περισσότερα επιμέρους εμπορικά κοινά.

Κάθε Σαββατοκύριακο από τις 5:30 το πρωί, η καρδιά της ενημέρωσης χτυπά στο OPEN για να ξέρετε πρώτοι «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει» στην Ελλάδα και τον κόσμο.»