Breaking News

MasterChef 4: Επεισόδιο 23 (3-3-2020) - Αποχώρησε ο Ιορδάνης Αράπογλου - Ποιος κέρδισε την κάρτα ασυλίας;

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά το Τεστ Δημιουργικότητας, στο επεισόδιο της Τρίτης 3 Μαρτίου ανακοινώθηκε ο παίκτης που νίκησε και κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη κάρτα Ασυλίας.

Ο λόγος για τον Ιωάννη Χαραλάμπους, ο οποίος είπε μπροστά στην κάμερα: «Το "πυρηνικό όπλο" του MasterChef, η ασυλία, είναι στα χέρια μου. Έχω δηλώσει ειρηνιστής και θα προσπαθήσω να τη χρησιμοποιήσω όσο πιο ειρηνικά γίνεται και ελπίζω να κάνω τις σωστές επιλογές με αυτή την κάρτα».

Τη χαμηλότερη βαθμολογία σημείωσαν η Ηλιάνα Βλάχου, η Φωτεινή Ζοσιμίδου, ο Δημοσθένης Μασσαλάς και ο Ιορδάνης (Τζόρνταν) Αράπογλου, με αποτέλεσμα να αναδειχθούν υποψήφιοι προς αποχώρηση. Φορώντας τις μαύρες τους ποδιές μπροστά στους κριτές, περίμεναν για ένα ακόμα μοναδικό πιάτο αντιγραφής MasterChef 4.

Οι τέσσερις υποψήφιοι έπρεπε να χρησιμοποιήσουν απόλυτα την παρατηρητικότητα τους και να αποδείξουν στους 3 Μέντορες, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη, Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ότι αξίζουν να προχωρήσουν στο διαγωνισμό για να κερδίσουν μια θέση στη χρυσή δεκάδα. Συγκέντρωση και απόλυτη προσοχή, στη συνταγή του πιάτου αντιγραφής, ήταν τα κύρια βήματα για την επιστροφή στο σπίτι του MasterChef 4.

Για πρώτη φορά η παρουσία ωμού στοιχείου σε πιάτο αντιγραφής, έστειλε έναν από τους υποψήφιους πίσω στο σπίτι του, τελειώνοντας κάπου εδώ το ταξίδι του μέσα στο μαγειρικό διαγωνισμό.

Συγκεκριμένα ο Ιορδάνης Αράπογλου σέρβιρε ωμό αρνί στους κριτές και όπως ήταν επόμενο αποχώρησε από το MasterChef 4.

Δείτε την αποχώρηση του Ιορδάνη. Ολόκληρο το επεισόδιο 23 στο 2ο βίντεο.