Breaking News

Βρετανία: Επέστρεψε στα «κόκκινα» η Meghan Markle (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Τρίτη 31 Μαρτίου έχει χαρακτηριστεί ως η μέρα ολοκλήρωσης του «Megxit», με τον Harry και τη Meghan Markle να αποσύρονται και τυπικά από τα βασιλικά τους καθήκοντα, όπως επιθυμούσαν.

Το βράδυ του  Σαββάτου ο δούκας και η δούκισσα του Susseχ πραγματοποίησαν μία από τις τελευταίες τους επίσημες εμφανίσεις στο φεστιβάλ Mountbatten Festival of Music στο Royal Albert Hall, όπου καταχειροκροτήθηκαν κατά την  άφιξή τους.

Ο Harry παρακολούθησε την εκδήλωση - στην οποία συμμετέχουν οι μπάντες του Βασιλικού Ναυτικού - στη διάσημη αίθουσα συναυλιών, που βρίσκεται στην περιοχή South Kensington του Λονδίνου, φορώντας για τελευταία φορά τη στολή του Γενικού Αρχηγού του Βασιλικού Ναυτικού.

Την παράσταση έκλεψε η Meghan Markle με το κόκκινο φόρεμά της, που - σύμφωνα με τη Daily  Mail - είναι του βρετανικού οίκου Safiyaa, αξίας 1.295 λιρών, το οποίο συνόδευσε με σκουλαρίκια Simone Rocha και κόκκινες γόβες Aquazzura.

Το ζευγάρι θα μοιράζει το χρόνο του μεταξύ Μ. Βρετανίας και Καναδά, όπου θα είναι κύρια κατοικία. Στον Καναδά είχε φτάσει πρώτη η Meghan Markle τον περασμένο Ιανουάριο, η οποία καταγράφηκε στο Βανκούβερ να κάνει βόλτα με τα σκυλιά της, έχοντας στην αγκαλιά της τον μικρό Archie...

Δείτε τις φωτογραφίες της Daily Mail και το βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι της βασιλικής οικογένειας.