Breaking News

Αγνώριστη χωρίς μακιγιάζ η Kylie Jenner (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν λίγες ημέρες η 22χρονη Kylie Jenner αναδείχθηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος στον κόσμο, σύμφωνα με τη λίστα του οικονομικού περιοδικού Forbes.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, τον περασμένο μήνα η Kylie Jenner προέτρεψε τα εκατομμύρια των followers της στο Instagram να μείνουν στο σπίτι για να βοηθήσουν στην αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού. Ωστόσο η ίδια αγνόησε τις δικές της συμβουλές την Κυριακή, καθώς εντοπίστηκε στο Beverly Hills, όπου επισκέφθηκε την Ελληνίδα φίλη της, την 22χρονη δισεκατομμυριούχο Anastasia 'Stassie' Karanikolaou, περσόνα των social media και μοντέλο.

Χωρίς μακιγιάζ, χαλαρή, ευδιάθετη, ξυπόλητη και έχοντας πιασμένα τα μαλλιά της, η Kylie Jenner έμοιαζε αγνώριστη, χωρίς να χάνει τη γοητεία της.

Να σημειωθεί ότι στις αρχές του περασμένου Οκτωβρίου δημοσίευμα ήθελε την 22χρονη να έχει χωρίσει με τον ράπερ Travis Scott, πατέρα της μικρής Stormi, που ήρθε στη ζωή την 1η Φεβρουαρίου 2018. Ωστόσο, από τις αρχές Μαρτίου οι φήμες κάνουν λόγο για επανασύνδεση, κάτι που έχει συμβεί αρκετές φορές στη σχέση τους.