Breaking News

MasterChef 4: Επεισόδιο 50 (20-4-2020) - Αποχώρησε ο Γιώργος Λασκαρίδης

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τη δοκιμασία ασυλίας στο προηγούμενο επεισόδιο, την οποία κέρδισε ο Τζον Ρεάνο, στο επεισόδιο της Δευτέρας του Πάσχα 20 Απριλίου ήρθε η ώρα της ψηφοφορίας.

Η κάρτα Ασυλίας βρισκόταν στα χέρια της Μαρίας Μπέη, ως νικήτρια του τελευταίου Τεστ Δημιουργικότητας. Η αίσθηση, που είχε όμως όταν κάποια στιγμή στο παρελθόν η Κατερίνα τη χρησιμοποίησε για να σώσει τον Διονύση, ήταν εφιαλτική...

Υποψήφιοι προς αποχώρηση αναδείχθηκαν ο Γιώργος Λασκαρίδης και η Ντέμη Γεωργίου. Ωστόσο η Μαρία χρησιμοποίησε την κάρτα Ασυλίας και έσωσε τη Ντέμη, μία κίνηση που οδήγησε στη δοκιμασία αποχώρησης τον Κώστα Νταλιάνη, καθώς ήταν ο επόμενος παίκτης σε ψήφους.

Έτσι  ο Γιώργος Λασκαρίδης και ο Κώστας Νταλιάνης έδωσαν μάχη στην κουζίνα, διεκδικώντας την παραμονή τους στο MasterChef 4.

Το πιάτο αντιγραφής από τους περσινούς διαγωνιζόμενους και καλεσμένους chef, Πάνο Τόγια και Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, του εστιατορίου «Ρους» Κύπρου, έμοιαζε με σπαζοκεφαλιά...

Οι καλεσμένοι chef, μαζί με τους κριτές Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, βαθμολόγησαν τους δύο παίκτες.

Τη χαμηλότερη βαθμολογία σημείωσε ο Γιώργος Λασκαρίδης, ο οποίος αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής του Star.

Η μέρα τελείωσε με μια ανακούφιση για αρκετούς μέσα στον διαγωνισμό και μια αμηχανία για κάποιους άλλους...

Δείτε την αποχώρηση του Γιώργου. Ολόκληρο το επεισόδιο 50 στο 2ο βίντεο.