Breaking News

Αλίκη Κατσαβού: «Το μνημόσυνο τελέστηκε κανονικά, αλλά εμείς δεν ήμασταν εκεί λόγω κορονοϊού» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο θάνατος του αγαπημένου Κώστα Βουτσά τα ξημερώματα της 26ης Φεβρουαρίου προκάλεσε θλίψη στο πανελλήνιο. Το μνημόσυνο για τη συμπλήρωση 40 ημερών από το θάνατό του τελέστηκε κανονικά, ωστόσο δεν παρευρέθηκαν οι δικοί του άνθρωποι, λόγω κορονοϊού.

Η σύζυγός του, Αλίκη Κατσαβού, με την οποία απέκτησε το μικρό Φοίβο το καλοκαίρι του 2016, είπε στο Happy Day:

«Το πένθος είναι μια δύσκολη υπόθεση. Σαράντα μέρες δεν είναι αρκετές για να συνειδητοποιήσει κανείς την απώλεια του αγαπημένου του. Παρ' όλα αυτά, εγώ αντλώ δύναμη από το Φοίβο και στέκομαι σε μια εύθραυστη ισορροπία. Βρίσκω καταφύγιο στην τέχνη, παίρνω δύναμη από το παιδί μου και προχωράω.

Το μνημόσυνο τελέστηκε κανονικά από ιερέα στο ναό, απλά εμείς δεν ήμασταν εκεί. Την ίδια ώρα, ταυτόχρονα, όλοι μας - και οι φίλοι και οι δικοί του άνθρωποι - προσευχηθήκαμε και ανάψαμε ένα κερί από το χώρο που βρισκόμασταν.

Βασικά, εγώ νιώθω ότι δε θα φύγει ποτέ από κοντά μας - όχι η ψυχή του - η ιδέα, η αίσθησή μας, η παρουσία του, η αύρα του... Η μνήμη του δε θα ξεχαστεί. Τον έχουμε στο μυαλό και την καρδιά μας κι εγώ και ο Φοίβος και όλα τα κopiτσια και όλοι. Ήταν μια προσωπικότητα σπουδαία κι ένας άνθρωπος που μας χάραξε...»