Breaking News

Η Χριστίνα Λαμπίρη μίλησε για την απουσία της από το γάμο της κόρης της λόγω κορονοϊού (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον περασμένο μήνα η Μαρίσα Βουλγαράκη - η κόρη της Χριστίνας Λαμπίρη -, η οποία ετοιμάζεται να γίνει μαμά για πρώτη φορά, είχε αποκαλύψει για το γάμο της: «Είχαμε κανονίσει να κάνουμε πολιτικό γάμο σε κλειστό κύκλο, αλλά ο κορονοϊός μας χάλασε τα σχέδια. Από το δημαρχείο μας είπαν ότι δεν επιτρέπεται να παρευρεθεί κανείς στην τελετή, εκτός από το ζευγάρι και τους μάρτυρες, όπως και έγινε. Οι μάρτυρες ήταν η κολλητή μου και ο αδερφός του άντρα μου».

H Χριστίνα Λαμπίρη δεν κατάφερε να παραστεί στο γάμο και όπως φαίνεται, λόγω κορονοϊού, θα αργήσει να δει και το εγγονάκι της όταν έρθει στη ζωή.

Η παρουσιάστρια μίλησε στο Happy Day για τις ημέρες καραντίνας που περνάει στο σπίτι της με το σύζυγό της, ενώ είπε για το γάμο της κόρης της:

«Το πρώτο διάστημα είναι πιθανό να μη δω το εγγονάκι μου. Είναι πολύ περίεργο όλο, το ζήσαμε και από τον πολιτικό γάμο. Τον οργανώναμε και τελικά μας είπαν από το δημαρχείο ότι μόνο το ζευγάρι και δύο μάρτυρες, απαγορεύεται ο υπόλοιπος κόσμος να βρίσκεται εκεί. Το κopiτσι παντρεύτηκε μόνο του με το αγόρι, ήταν μια εμπειρία κι αυτή. Σε καμία περίπτωση δεν το είχα φανταστεί έτσι... Ωστόσο, θα γίνει και θρησκευτικός γάμος. Στον πολιτικό στεναχωρήθηκαν και τα δύο παιδιά πάρα πολύ».