Breaking News

Ben Affleck: Έpωτας εν μέσω πανδημίας (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η πανδημία του κορονοϊού, που πλήττει έντονα τις ΗΠΑ, βρίσκει τον Ben Affleck για πρώτη φορά εpωτευμένο μετά τον χωρισμό του με την 47χρονη ηθοποιό και παραγωγό Jennifer Garner, με την οποία απέκτησε τρία παιδιά. Μάλιστα, αναφερόμενος στο διαζύγιό του τον περασμένο Φεβρουάριο, είχε κάνει λόγο για «τη μεγαλύτερη στεναχώρια» της ζωής του...

Τα προηγούμενα χρόνια ο δυο φορές βραβευμένος με Όσκαρ 47χρονος σκηνοθέτης και ηθοποιός είχε καταγραφεί για σύντομο διάστημα το 2017 με την Αμερικανίδα παραγωγό της τηλεόρασης Lindsay Shookus, ενώ το 2018 με το νεαρό μοντέλο Shauna Seχton.

Μετά τη μάχη του με το αλκοόλ, αλλά και το χωρισμό του με τη Jennifer Garner, οι φωτογραφίες που είχαν έρθει στη δημοσιότητα τον Μάρτιο, από τις διακοπές σε Κούβα και Κόστα Ρίκα, έδειξαν ότι ο ηθοποιός γύρισε σελίδα στη ζωή του, στο πλευρό της γοητευτικής Ana de Armas, με την οποία συναντήθηκε στα γυρίσματα του θρίλερ "Deep Water", που αναμενόταν να κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις Νοεμβρίου 2020, ωστόσο πιθανώς να αλλάξει η ημερομηνία κυκλοφορίας λόγω κορονοϊού.

Λίγες ημέρες αργότερα καταγράφηκαν στο Λος Άντζελες και χθες, Κυριακή, ο φωτογραφικός φακός τους "τσάκωσε" ξανά στη μεγαλούπολη των ΗΠΑ να κάνουν βόλτα, μαζί με τα σκυλιά τους, κοντά στο σπίτι του Ben Affleck στην περιοχή Pacific Palisades.

Να σημειωθεί ότι η 31χρονη ηθοποιός Ana de Armas μετακόμισε από την Κούβα στην Ισπανία σε ηλικία 18 ετών, όπου ξεκίνησε την καριέρα της. Είχε παντρευτεί τον Ισπανό ηθοποιό Marc Clotet το 2011, αλλά χώρισαν το 2013.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η Daily Mail.