Breaking News

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε για όλα στο «Ενώπιος Ενωπίω» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αργά το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχθηκε στο εορταστικό «Ενώπιος Ενωπίω» τη Δέσποινα Βανδή.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για την καριέρα της, τη διαδρομή της από τη Φιλοσοφική Σχολή Θεσσαλονίκης έως τις μεγάλες δισκογραφικές επιτυχίες, τη ζωή της και την οικογένειά της.

«Με τον Φοίβο το κεφάλαιο έκλεισε γλυκόπικρα, θα έλεγα. Δεν μπορώ να σου πω εντελώς χαρωπά. Ήταν ένα χωρισμός, που... έπρεπε να συμβεί. Έπρεπε να συμβεί γιατί θεωρώ ότι είχαμε κάνει έναν κύκλο και οι δύο, ο οποίος έπρεπε να κλείσει για καλό και των δύο. Αισθανόμουν ότι ήθελα να πω τραγούδια και άλλων συνθετών και αυτό το πράγμα κάποια στιγμή άρχιζε λίγο να με πνίγει. Ήθελα πολύ να το κάνω. Δεν το αποκλείω καθόλου να συνεργαστούμε ξανά στο μέλλον. Τον εκτιμώ αφάνταστα, του χρωστάω πάρα πολλά και τον έχω πολύ καλά μέσα μου, γιατί βιώσαμε μαζί βήμα βήμα όλα αυτά τα χρόνια της επιτυχίας» είπε, μεταξύ άλλων.

«Υπήρξε στην πραγματικότητα κόντρα με την Άννα Βίσση;» τη ρώτησε ο δημοσιογράφος, με την τραγουδίστρια να απαντά:

«Δεν μπορώ να πω ότι έχουμε γνωριστεί κι έχουμε κάνει παρέα. Νομίζω ότι αρέσκεται ο κόσμος στο να χωρίζεται κάποια στιγμή (π.χ. Βουγιουκλάκη-Καρέζη, Ολυμπιακοί- Παναθηναϊκοί)... Όχι, επί της ουσίας δεν υπήρχε κάποια πραγματική βάση... Ναι, φυσικά θα συνεργαζόμουν μαζί της. Μπορεί να μας δείτε κάποια στιγμή μαζί».

Στην κάμερα της εκπομπής μίλησε και ο σύζυγός της, Ντέμης Νικολαΐδης, ο οποίος αναφέρθηκε στη γνωριμία τους, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά: «Αν πρέπει να πω δυο τρεις λέξεις για τη Δέσποινα, θα πω ότι είναι μία σπουδαία γυναίκα».

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί ή στον ΑΝΤ1