Breaking News

Ξεπέρασε τον κίνδυνο ο Γιώργος Παρτσαλάκης (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
O ηθοποιός Γιώργος Παρτσαλάκης μεταφέρθηκε στο Τζάνειο, καθώς αισθάνθηκε αδιαθεσία λίγο πριν από την Ανάσταση.

Ο Ανδρέας Γεωργίου είχε ενημερώσει, μέσω Instagram: «Είμαι σε επαφή με τα παιδιά του και επειδή ακούγονται και γράφονται διάφορα, η αλήθεια είναι πως ο αγαπημένος μας Γιώργος νοσηλεύεται για καθαρά προληπτικούς λόγους και έχει επικοινωνία με το οικογενειακό του περιβάλλον. Μετά από μια ενόχληση στο στήθος έγινε ένα στεφανιογράφημα και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή. Είναι σε καλή διάθεση και δεν έχει κανένα πόνο. Κατά πάσα πιθανότητα Τρίτη, Τετάρτη θα πάρει εξιτήριο και θα ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή».

Στο νοσοκομείο τον μετέφερε ο γιος του. Ο βαφτισιμιός του ηθοποιού, Βασίλης Τσιάρας, είπε - μεταξύ άλλων - στην εκπομπή «Ευτυχείτε»:

«Ο γιος του μου είπε ότι είναι μια χαρά, δεν είναι διασωληνωμένος. Το αργότερο μέχρι την Τετάρτη θα πάρει εξιτήριο. Η κατάστασή του δεν είναι κρίσιμη. Κρίσιμη ήταν τις πρώτες 2-3 ώρες και μετά απέφυγε τον κίνδυνο. Ήταν τυχερός γιατί όταν είπε ότι "αισθάνομαι ένα έντονο πόνο στο στήθος", είχε πάει ήδη ο γιος του ο μεγάλος στο σπίτι και τον μετέφερε με το αυτοκίνητό του στο Τζάνειο».