Breaking News

Η κόρη της Εβελίνας Παπούλια μίλησε για την επιστροφή της από την Αγγλία και το τραγούδι που έγραψε (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, επέστρεψε στην Ελλάδα η όμορφη μοναχοκόρη της Εβελίνας Παπούλια, η οποία σπουδάζει στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Λονδίνο.

«Είμαι δύο εβδομάδες στην Ελλάδα. Πρόλαβα να κλείσω εισιτήριο και γύρισα. Είχα αγχωθεί αρκετά. Είχα κλειστεί ήδη στο Λονδίνο, ακόμα και πριν πάρουν τα μέτρα γιατί είχα συνειδητοποιήσει την κατάσταση από την Ελλάδα. Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να πάω ξανά στο πανεπιστήμιό μου» είπε η Αφροδίτη.

Και πρόσθεσε: «Η μαμά μου δεν είχε αγχωθεί τόσο πολύ, το είχε αφήσει πάνω μου σχετικά με την επιστροφή μου. Μου είπε να αποφασίσω εγώ».

Η Αφροδίτη μίλησε και για το τραγούδι «I’ll stay inside», το οποίο έγραψε για να στηρίξει εκείνους που περνούν δύσκολα με τον κορονοϊό. Να σημειωθεί ότι το «How it Goes», που είχε κυκλοφορήσει ένα χρόνο πριν (Μάρτιος 2019), έχει πλέον περίπου 350 χιλιάδες προβολές στο Youtube. 

Δείτε τις δηλώσεις της και μετά το βίντεο την προ ημερών ανάρτηση της Εβελίνας Παπούλια για το τραγούδι της κόρης της.



Στις 29 Μαρτίου η Εβελίνα Παπούλια είχε δημοσιεύσει στο Instagram το βίντεο με το τραγούδι, γράφοντας στη λεζάντα:

«Επειδή εγώ συγκινήθηκα... θέλω να το μοιραστώ μαζί σας! Είναι λυπηρό για την νέα γενιά που θέλει να ανοίξει τα φτερά της να βιώνει τέτοιες καταστάσεις ... μοιάζει ο χρόνος να σταματά.... και ταυτόχρονα όταν ακούω αυτό το τραγούδι ή ακούω τραγούδια άλλων δημιουργών ή βλέπω ζωγραφιές παιδιών να εκφράζονται μέσα από αυτήν τη συνθήκη, νιώθω αισιοδοξία, νιώθω πως αυτά τα παιδιά έχουν μια σοφία που η γενιά μου στην ηλικία τους δεν την είχαμε. Σας ευχαριστούμε που μας υπενθυμίζετε πως η ζωή είναι όμορφη στην όποια συνθήκη... !! 

Στίχοι...

"Θα μείνω μακρυά
Ώστε να μπορέσω να σε δω πιο σύντομα.
Ώστε να μπορέσω να σε κρατήσω σφιχτά και να μη σε αφήσω να ξαναφύγεις.
Θα μείνω μέσα
Ώστε να μπορέσω να σε δω πιο σύντομα.
Ο μόνος τρόπος να κερδίσουμε αυτή τη μάχη είναι προστατεύοντας ο ένας τη ζωή του άλλου.
Θα μείνω μακρυά, θα μείνω μέσα." 

Lyrics:

I know I’m not the only one
That wants this to be gone
I want to go outside and run
I know that you feel lonely too
But I’ll be here for you
I’m one phone call away from you
I’m not gonna let you down now
I’ll stay away
So I can see you sooner
So I can hold you tighter and never let you go again
I’ll stay inside
So I can see you sooner
The only way to win this fight is to protect each others lives
So I’ll stay away, I’ll stay inside
I know it’s hard, but time will pass
And heal the pain that we
were feeling for so long
This is my way to show you that I love you,
to show you that I care,
to show you that I want you to be safe
I’m not gonna let you down now.»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Επειδή εγώ συγκινήθηκα... θέλω να το μοιραστώ μαζί σας! Είναι λυπηρό για την νέα γενιά που θέλει να ανοίξει τα φτερά της να βιώνει τέτοιες καταστάσεις ... μοιάζει ο χρόνος να σταματά.... και ταυτόχρονα όταν ακούω αυτό το τραγούδι ή ακούω τραγούδια άλλων δημιουργών ή βλέπω ζωγραφιές παιδιών να εκφράζονται μέσα από αυτήν τη συνθήκη νιώθω αισιοδοξία νιώθω πως αυτά τα παιδιά έχουν μια σοφία που η γενιά μου στην ηλικία τους δεν την είχαμε. Σας ευχαριστούμε που μας υπενθυμίζεται πως η ζωή είναι όμορφη στην οποία συνθήκη... !! Στοίχοι... "Θα μείνω μακρυά Ώστε να μπορέσω να σε δω πιο σύντομα. Ώστε να μπορέσω να σε κρατήσω σφιχτά και να μη σε αφήσω να ξαναφύγεις. Θα μείνω μέσα Ώστε να μπορέσω να σε δω πιο σύντομα. Ο μόνος τρόπος να κερδίσουμε αυτή τη μάχη είναι προστατεύοντας ο ενας τη ζωή του άλλου. Θα μείνω μακρυά, θα μείνω μέσα." Lyrics: I know I’m not the only one That wants this to be gone I want to go outside and run I know that you feel lonely too But I’ll be here for you I’m one phone call away from you I’m not gonna let you down now I’ll stay away So I can see you sooner So I can hold you tighter and never let you go again I’ll stay inside So I can see you sooner The only way to win this fight is to protect each others lives So I’ll stay away, I’ll stay inside I know it’s hard, but time will pass And heal the pain that we were feeling for so long This is my way to show you that I love you, to show you that I care, to show you that I want you to be safe I’m not gonna let you down now

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evelina Papoulia (@evelina_papoulia_official) στις