Breaking News

MasterChef 4: Επεισόδια 51, 52 (21-4-2020) - Η Μαριάννα Πουλμεντή η πρώτη παίκτρια που επέστρεψε

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μπορεί στο προηγούμενο επεισόδιο να αποχώρησε από το MasterChef 4 ο Γιώργος Λασκαρίδης, ωστόσο στο επεισόδιο της Τρίτης 21 Απριλίου είχαμε επιστροφές, επιστροφές, επιστροφές!

Αυτή η λέξη στοίχειωσε τους 9 παίκτες που απέμειναν στο σπίτι, καθώς ύστερα από πολύ δύσκολες και ανατρεπτικές μαγειρικές δοκιμασίες, αλλά και αντιπαραθέσεις και προσωπικές διαμάχες, κατάφεραν να φτάσουν σε ένα τόσο σημαντικό σημείο του διαγωνισμού.

Οι κανόνες, όμως, του παιχνιδιού ορίζουν να δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία, σε όσους δεν τα κατάφεραν. Ο λόγος φυσικά είναι γιατί - όπως και στη ζωή - οι δεύτερες ευκαιρίες και οι προκλήσεις, δοκιμάζουν σχέσεις και προσωπικότητες. Έτσι οι «9» χρειάστηκε να αντιμετωπίσουν ως μια νέα πρόκληση την επιστροφή ενός παίκτη ή μίας παίκτριας πίσω στον διαγωνισμό.

Και οι 15 παίκτες που αποχώρησαν από το σπίτι του MasterChef 4, επέστρεψαν στον τόπο του «εγκλήματος» και προσπάθησαν να φτιάξουν, όπως και στις auditions, το πιάτο, που θα τους έδινε τη μία και μοναδική διαθέσιμη ποδιά.

Οι κριτές θεώρησαν ότι το καλύτερο πιάτο ήταν της Μαριάννας Πουλμεντή, η οποία κέρδισε την ποδιά και επέστρεψε στο σπίτι του MasterChef 4.

Ακολούθησε ανατροπή, καθώς ανακοινώθηκε ένας ακόμα αγώνας μεταξύ των παικτών που είχαν την καλύτερη προσπάθεια από την ομάδα του κάθε κριτή.

Έτσι ο Ηλίας Κιαζόλι (από την ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου), η Μάρλεν Γρυντάκη (από την ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά) και ο Γιώργος Λασκαρίδης (από την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη) έδωσαν μάχη στην κουζίνα για να διεκδικήσουν την επιστροφή τους. Από τους τρεις παίκτες μόνο ο ένας θα επιστρέψει. Το αποτέλεσμα θα το μάθουμε στο επόμενο επεισόδιο.

Δείτε στα βίντεο τα επεισόδια 51 και 52. Το επεισόδιο 51 (2ο βίντεο) είναι το MasterClass και προβλήθηκε λίγες ημέρες αργότερα (26-4-2020).