Breaking News

MasterChef 4: Επεισόδιο 43 (1-4-2020) - Ο παίκτης που κέρδισε την ασυλία

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ποια ομάδα κατάφερε να κερδίσει τους καλεσμένους από τις τρεις γενιές του MasterChef με τις «βρώμικες» λιχουδιές της; Στο επεισόδιο της Τετάρτης 1ης Απριλίου ανακοινώθηκε η ομάδα που νίκησε στην ομαδική δοκιμασία...

Συγκεκριμένα, κέρδισε με τεράστια διαφορά η μπλε ομάδα. Τα μέλη της βρέθηκαν, παρέα με τον Γιάννη Αποστολάκη, στην καρδιά της Αθήνας - στον πολυχώρο Yolenis - να φιλοξενούνται από τον σεφ Κωνσταντινίδη στο L’Entrecote, Café de Paris.

Πίσω στο MasterChef 4, ο Κώστας Νταλιάνης, αρχηγός της ηττημένης κόκκινης ομάδας, ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα και ζήτησε να είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Ωστόσο, οι κριτές του ανακοίνωσαν ότι θα πρέπει κι εκείνος να διαγωνισθεί για την ασυλία.

Στη συνέχεια τα μέλη της κόκκινης ομάδας αγωνίστηκαν για την πολυπόθητη ασυλία. Με αντίπαλο τον ίδιο τους τον εαυτό, κάθε μέλος της ομάδας έπρεπε να θυμηθεί και να ανακαλέσει μνήμες και αισθήσεις σε μια «τυφλή» γευσιγνωσία.

Στο δεύτερο γύρο συνέχισαν η Ντέμη Γεωργίου και ο Ηρακλής Αποστολίδης. Τελικά νικήτρια αναδείχθηκε η Ντέμη Γεωργίου, που κέρδισε την ασυλία κι έτσι θα βρεθεί εκτός ψηφοφορίας, από την οποία θα προκύψουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Δείτε το επεισόδιο 43.