Breaking News

MasterChef 4 - Ηλίας: «Ήθελα να διαγωνιστεί μαζί μου ο Σταυρής» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Ηλίας Κιαζόλι είχε επιστρέψει στο MasterChef 4 μαζί με τους παίκτες που αποχώρησαν, ωστόσο δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που του δόθηκε. 

Μετά από 4 μονομαχίες, στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο δεν κατάφερε να επιστρέψει στον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής... Στην τελευταία μονομαχία ο Δημήτρης Μπέλλος αυτοπροτάθηκε να διαγωνιστεί με τον Ηλία και τελικά κέρδισε, διατηρώντας την ποδιά του. Ο Ηλίας είπε σήμερα στη «Φωλιά των Κου Κου»:

«Δύσκολο επεισόδιο το χθεσινό... Έκανα 4 δοκιμασίες σερί. Ήταν ψυχολογικό το όλο θέμα, αλλά έμεινα πάρα πολύ ικανοποιημένος, ειδικά με την τελευταία μου προσπάθεια... Εγώ είχα βγει από το παιχνίδι, οπότε τα παιδιά που είναι μέσα έχουν περάσει περισσότερα από εμένα και θεώρησα εκείνη τη στιγμή ότι το πιο σωστό που θα μπορούσα να κάνω ήταν να το αφήσω ελεύθερο και να κατέβει όποιος θέλει...

Με τον Δημήτρη (Μπέλλο) κάναμε παρέα στην αρχή. Πολλές φορές λέμε πράγματα πάνω στα νεύρα μας... Πιο πάνω είναι οι φιλίες. Ο έpωτας πάει κι έρχεται και μερικές φορές μετανιώνουμε γι΄αυτά που κάνουμε... Όταν βγει ο Δημήτρης θέλω να μιλήσουμε κάποια στιγμή και να μου πει γιατί πειράχτηκε. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έβγαλε αντιπαλότητα μαζί μου...

Θα ήθελα να είχε κατέβει ο Σταυρής γιατί είχε πει ότι αν μπω στο σπίτι θα με μπιπ μπιπ... Εγώ προσπάθησα να του απαντήσω με τον τρόπο μου ότι αν μπορεί να κάνει αυτά που είπε, να κατέβει κάτω και να τα κάνει... Το να λες κάποια πράγματα για τον εαυτό σου δε σε κάνουν μάγκα...».