Breaking News

Καραφώτης - Σαλταφερίδου: «Δεν ήταν φήμες... Με την Εύη είμαστε μαζί, αλλά χώρια στην καραντίνα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τις έντονες φήμες ότι τους τελευταίους μήνες είναι σε σχέση με την Εύη Σαλταφερίδου, την οποία γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στο Survivor, ρωτήθηκε ο Κώστας Καραφώτης, σε επικοινωνία του με την εκπομπή «Ευτυχείτε».

Ο τραγουδιστής είχε διαψεύσει τη σχέση τους στις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου. Ωστόσο, τον Μάρτιο είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες, που τους έδειχναν να απολαμβάνουν τη βόλτα τους.

«Στην καραντίνα δεν έχω παρέα... Είναι ωραία να περνάς την ώρα σου με κάποιον, αλλά πρέπει να σε ξέρει πολύ καλά για να μπορέσεις να συμβιώσεις σε μία τέτοια κατάσταση...» είπε ο Κώστας Καραφώτης.

Και αποκάλυψε, όταν ρωτήθηκε για την Εύη Σαλταφερίδου; «Δεν ήταν φήμες... Με την Εύη είμαστε μαζί, αλλά χώρια στην καραντίνα. Είναι στην πόλη της και είμαι στην πόλη μου».

«Σου λείπει;» τον ρώτησε η δημοσιογράφος, με τον τραγουδιστή να απαντά με αμηχανία: «Ε, τώρα... δεν μπορώ, με κάνεις και κοκκινίζω».

Επίσης, ο Καραφώτης μίλησε και για τη συνέχιση του «Just the 2 of Us» το οποίο θα επιστρέψει, αλλά θα είναι διαφορετικό, όπως είχε ανακοινώσει πριν λίγες ημέρες ο Νίκος Κοκλώνης...

Δείτε το βίντεο.