Breaking News

Τ. Κωστής - Ο... «δεύτερος μήνας του μέλιτος» και η απώλεια του Π. Χατζηκουτσέλη: «Ήταν πολύ δύσκολο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Είμαι εδώ σχεδόν δύο μήνες, με το που έκλεισαν τα θέατρα πήρα τη γυναίκα μου και ήρθαμε. Από το να κάθομαι στο τέσσερις τοίχους, εδώ είμαι καλύτερα γιατί ασχολούμαι με τη γη μου. Δεν έχω νιώσει καθόλου περιορισμό. Βάζω το ραδιοφωνάκι μου, το βράδυ βλέπω ταινίες - που δεν έβλεπα ποτέ - και μετά διαβάζω» είπε στο «Έλα, Χαμογέλα» ο Τάσος Κωστής, ο οποίος περνά την περίοδο της καραντίνας στο Κλημέντι Κορινθίας, μαζί με τη γυναίκα του.

«Πρώτη φορά συμβαίνει αυτό, είναι σαν δεύτερος μήνας του μέλιτος τώρα. Με τη γυναίκα μου ξαναβρεθήκαμε πάλι από την αρχή γιατί - μετά από μισό αιώνα που είμαι στη δουλειά - τόσα χρόνια περίμενε σαν την... Πηνελόπη ατελείωτες ώρες στο σπίτι, ενώ εγώ εργαζόμουν» πρόσθεσε ο αγαπημένος ηθοποιός, ενώ αναφέρθηκε και στο διαφορετικό Πάσχα που πέρασε μακριά από τα εγγόνια του.

Ο Τάσος Κωστής έπαιζε στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 «Εκείνες κι εγώ» μαζί με τον Πάνο Χατζηκουτσέλη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Μάρτιο... Μετά από σχετική ερώτηση, απάντησε:

«Ήταν πολύ δύσκολο... Όταν με πήραν τηλέφωνο να μιλήσω γι' αυτή την απώλεια, δεν μπόρεσα να μιλήσω. Ακριβώς επειδή ένιωθα όλο αυτό το σφίξιμο για το ό,τι δεν θα μπορέσουμε να παραβρεθούμε στην εξόδιο ακολουθία (λόγω κορονοϊού), δεν μπόρεσα να μιλήσω. Ξεκίνησα να μιλήσω για τον Πανούλη και κόπηκε η φωνή μου, είπα συγγνώμη και σταμάτησα...

Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ευγένειά του και το αστείρευτο χιούμορ του. Ο Πάνος ήταν η χαρά της ζωής. Και ήταν μια ολόκληρη "βιβλιοθήκη", ήξερε τα πάντα για το θέατρο, για τους ηθοποιούς, για παραστάσεις που είχαν ανεβεί, για τις διανομές... Τα ήξερε όλα. Είχαμε γνωριστεί στη σχολή και κάναμε παρέα. Τον γνώριζα μισό αιώνα...».